2777
2789

تو ایستگاه اتوبوس نشسته بودم واحد بیاد یه مرده با یه دختر  بچه حدودا 8 ساله  که لباس مدرسه داشت میومدن وای مردک گزار با لگد  محکم زد به بچه گف بدو 

من نمیدومم صورت بچه هم پوشیده بود وای دارم می لرزم 

اینقدد عصبی نگا کردم مرده قرار کرد رسما 

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

3 تا تاپیک قبلی منو بخونی میبینی منم تو همین وضع داغونم . تازه دیشب زد پام ترک برداشته استخونش

فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید بی تفاوت بگذری . همونجا زنگ میزدی ۱۱۰ و دنبالشون میرفتی

قیافه مرده شبیه قاتلا بود همه به پچ پچ افتادن ترسیدم راستش ولی بعدش دستش رو گرفت

3 تا تاپیک قبلی منو بخونی میبینی منم تو همین وضع داغونم . تازه دیشب زد پام ترک برداشته استخونش

الهی بگردم دختر خدا خار و ذلیل شوم کن یه طرف قضیه هم مادرت هست که بابات رو دید و حامله شد 🫠

چه ربطی داره؟ میگم پشت سرش میرفتی و زنگ میزدی ۱۱۰ . ۱۱۰ بلده از پشت بگیره اینارو

نمی‌دونم نرفتم واحد اومد دیگ سوار شدم ولی واقعا نگران شم

الهی بگردم دختر خدا خار و ذلیل شوم کن یه طرف قضیه هم مادرت هست که بابات رو دید و حامله شد 🫠

هعی چی بگم . اونم نه فقط من ، یبار دیگم حامله شد خواهرمم بدنیا اومد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

هعی چی بگم . اونم نه فقط من ، یبار دیگم حامله شد خواهرمم بدنیا اومد

وای 🥲 خدا انشالله برات جبران کنه عزیزم 

برو پزشک قانونی و پیش پلیس شکایت کن تا سرتو نبریده

خودش تو نیرو انتظامیه و پارتیش شدیدا کلفت ، یبار باید 6 ما حبس سر ضرب و شتم میکشید ولی بخاطر پارتیش یه روزه ازاد شد . دستمون به هیچ جا بند نیست فقط بدتر میشه و حرصی تر ، میفته سرمون بدتر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای 🥲 خدا انشالله برات جبران کنه عزیزم

فداتشم گلم مرسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40