2777
2789

دائما نیشم باز بود🤣🤣چقد سم بودم🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

چقد ازش خوشم میومد😄همش اینطوری بودم😁

چهرش طوری بود که همیشه انگار لبخند داشت منم میدیدمش خندم میگرفت اونم کیف میکرد می‌گفت تو همیشه فقط بخند😆

خداروشکر اون دوران سمی و آشنایی تموم شد و به سینگلی برگشتم🥸

حالا دارم روی خودم کار میکنم کمتر بخندم ولی نمیدونم چطوری؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا جدا شدین

چون اصلا اونی نبود که می‌گفت و من شناخته بودم

دقیقا برعکس بود 

میگفت من خیلی منعطفم ولی کاملا حرف حرف خودش بود تمام وعده هایی که از اول رابطه داده بود رو تا انتهای رابطه پس گرفت! اعتمادی نمونده بود دیگه

نه خندتو کم نکن 😍🙂

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

چون اصلا اونی نبود که می‌گفت و من شناخته بودمدقیقا برعکس بود میگفت من خیلی منعطفم ولی کاملا حرف حرف ...

دقیقا واسه منم پیش اومده....

یادم میاد حرص میخورم 

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

چه قشنگ خوبه که چرا ردش کردی حالا

آره واقعا حس قشنگی بود😁ولی خب پایداری رابطه مهمتر از قشنگی ظاهریه 

فهمیدم حرفاش اصلا حساب شده نیست فقط واسه دلخوشی من قول میداد و بعد که میدید جدی هستم میزد زیرش میگفت یادم نیست یا نگفتم و ... منم اعتمادمو از دست دادم