2777
2789

از ده بار هفت بارشو درست نمی شوره دیگه جوری شده ک با دست میشورم ژل و پودرای ایرانی مختلف امتحان کردم گاهی درست کار میکنه ولی مشکلش رو نمیفهمم الان سه سری زدم باز درست نشسته انگار درست اب هم نخورده بهشون حین شست و شو باز میکنم میبینم همه ظرفا خیسه ولی اخر کثیف میزاره

همش فکر میکنم بخاطر ایرانی بودنشه سر لباسشویی هم همین مشکلو دارم یا من اشتباه فکر میکنم یا واقعا جنس ایرانی بدردنخوره به خاطر یه گارانتی بدرد نخور ایرانی نخرید مثل شوهر من یبار هزینه کنید یه عمر راحت استفاده کنید

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه مارکیه؟

مجیک (ن اون کره ایه)

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

درست میچینی؟؟

همه جوره میزارم اکثرا یه طرف طبقه پایین قابلمه میزارم طرف دیگه بشقاب لیوان و پیاله هم طبقه وسط

چه برندیه 

چه ژل و پودری استفاده کردی؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ظرف هات رو درست بچین 

اول رو برنامه ۱۵ دقیقه بزار 

تموم که شد

بعدش با قرص فیری یا فینیش بذار بشوره ( شوینده مهمه )

جلادهنده و نمک هم باید باشه .به محض تموم شدنشون پر کن . 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
مجیک (ن اون کره ایه)

از من اسنواهست،و تقریبا همین مشکلی داشتم فکر میکردم ماشین به درد نمیخوره یا قرص‌ها رو عوض میکردم ،بعد به این نتیجه رسیدم کثیفی رو ظرفام زیاده ،الان سعی میکنم قشنگ تمیز کنم بعد بچیننم هفته ای یکبار هم فیلترشو میشورم ، الان بهتر شده برق میندازه

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه