2777
2789
عنوان

خیلی میخواد تو پرتر بشم 🥺🥺

137 بازدید | 15 پست

قدم۱۶۳ و وزنم۵۸

ولی هرکی میبینه فکر میکنه ۵۴اینا یا کمترم 

دلم میخواد خیلی توپر تر بشم 

مخصو صا ب اسنم 

بدنسازی هم میرم ولی رشدش خیلی سریع نیست 

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم می خواستم همین بشم پودر جوانه گندم خوردم خوب شدم

چجوری خوردی چقد خوردی میشه توضیح بدی

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

انرژی زا بلک بر

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چند مدت خوردی چجوری چ‌مارکی گرفتی

من خونگی خورم یکی دست ساز درست می کرد مامانم گاهی تو غذاهایی که آرد داشت مثلا کوکو سبزی یک قاشق آرد بجاش این می زد این جوری خوردم ولی یکی دیگه خورده بود اونم خوب شده بود قبل غذا دو قاشق می خورد