2777
2789

هیییچ راهی جز کم خوری و سالم خوری نیس 

همه اینو میدونیم ولی انگار میخایم خودمونو گول بزنیم که وای چیکار کنم وزنم بیاد پایین

چون بُت‌کده‌ی کهنه به نزدیکی کعبه    گویا که خدا خواسته آباد نباشیم❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد خوردن شام دیگه هییییچی بجز اب و چایی نخور تا فردا صبح این حداقل کاریه که میتونی بکنی راحت و بی دردسر اما مفید

هیییچ راهی جز کم خوری و سالم خوری نیس همه اینو میدونیم ولی انگار میخایم خودمونو گول بزنیم که وای چیک ...

در حقیقت چی بخورم وزنم بیاد پایین

خودمم جزو همین قشرم با ۹۵ کیلو 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

هدف بزار یکبار ده کیلو

یکبار پنج

هرربار یه مقدار وزن کم کن 

نقص داشتن شما واقعیت نداره... یه فرضه و ابهام.. شما به اندازه کافی ارزشمند بودید که جهان هستی اجازه داد بیاید روی کره زمین🌱من فرنازم 24 سالمه علاقه مند به رشته روانشناسی هستم، و مدت زیادی هست توی نی نی سایت به کابرا راهنمایی و مشاوره میدم🌱🤍همیشه دوست داشتم به ادما کمک کنم و خدا این مسیر برام باز کرد🫠خوشحالم که میتونم به هموطن خودم هرچند کوچیک کمک کنم🌱🤍🫠روانشناسی هم شغل انبیاست چون یه جور معلمیه و آموزش دادن🌱🫠🤍بابت این خصوصیت خوبم بارهاا شکرت خدا🫠🤍🌱

بخدا انرژی ندارم واقعا من سالم میخور م ولی برنج زیاد میخورم

منم همینطور بودم ولی گفتم خب تا کی میخام ادامه بدم

الان ۱ ماهه کالری شماری میکنم نه با شدت و دقیق اما سعی میکنم رعایت کنم بهتر از هیچیه ۵ کیلو کم کردم

کاش خدا ما لاغرها یکم تپل میکرد

نمیشه تو تاپیک چاقی شرکت نکنید

خیلی بده واقعا مثل پز دادن هست استاتر ناراحت میشه 

نقص داشتن شما واقعیت نداره... یه فرضه و ابهام.. شما به اندازه کافی ارزشمند بودید که جهان هستی اجازه داد بیاید روی کره زمین🌱من فرنازم 24 سالمه علاقه مند به رشته روانشناسی هستم، و مدت زیادی هست توی نی نی سایت به کابرا راهنمایی و مشاوره میدم🌱🤍همیشه دوست داشتم به ادما کمک کنم و خدا این مسیر برام باز کرد🫠خوشحالم که میتونم به هموطن خودم هرچند کوچیک کمک کنم🌱🤍🫠روانشناسی هم شغل انبیاست چون یه جور معلمیه و آموزش دادن🌱🫠🤍بابت این خصوصیت خوبم بارهاا شکرت خدا🫠🤍🌱

در حقیقت چی بخورم وزنم بیاد پایینخودمم جزو همین قشرم با ۹۵ کیلو

باید بعد هر وعده غذایی خرما بخورید تا اون حس سیری بهتون دست بده 

ارده و شیره کمش عالیه هم توان بدن رو میبره بالا هم مقوی هست 

کره بادام زمینی با عسل یه صبحونه فوق العاده هست 

جوونه ماش گندم عدس در طول روز خیلی کمک میکنه