2777
2789
عنوان

دور و بری هاتون کسی سرطان داشته❓

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 49 پست

دایی منم درگیر سرطان بود ولی سرطان کبد 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره زدهعمل کرد

خواهش میکنم دعا کنین برای داییم ما تازه یه ساله داغ دو تا عمو با هم دیدیم مامان بابام دیگه کشش داغ تازه تر ندارن 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

من جاریم سرطان سینه داشت بد خیم. فوت شد. پنج شش سال درگیر درمان بود خیلی اذیت شد... یه فیلم دیدم که پزسک سرطان شناس می گفت شیمی درمانی بدن رو ضعیف می کنه و سرطان فرصت رشد بیستر پیدا می کنه... نمی دونم... چند تا دکتر متخصص خوب ببرید ،نظر چندتا دکتر ذو بپرسید جمع بندی کنزد تصمزم بگیرید.

من کسی رو میشناسم دکترا گفتن عید 1400 رو نمیبینه و الان مهر 1404 هستیم و اونم هست خداروشکر (سرطان مت ...

آخ خدا خیرت بده خدا از دهنت بشنوه ممنون که اینا رو میگید اینطوری آدم می‌تونه مطمئن تر باهاشون حرف بزنه امید بده 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

دایی منم درگیر سرطان بود ولی سرطان کبد

متاستاز کرده بود به ارگان های دیگه ؟ خوب شد ؟ 

عزیزم اصلا نگران نباش مادرم سال ۹۸ سرطان سینه داشتن بعد اومد سال ۴۰۲ و ۴۰۳ خواهرم درگیر سرطان روده شد و مادرم از درد و غصه خواهرم که بچه اش کوچیک بود با اینکه درمان شده بود زد به استخوان لگن و پا و دنده و گردن با این وجود باز هم درمان ادامه داره و همچنان مشکلاتی داریم و خواهیم داشت که نمیخوام بگم روحیه شما بهم بخوره ولی نگران نباشین با درمان همه چی کنترل میشه دوما عمر دست خداست نه بنده خدا، دکتر وقتی زد به استخوان مادرم گف نهایت ۶ ماه دووم میاره ولی الان مادرم درست جلوم نشسته و حالشم خیلی خوبه

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 
آخ خدا خیرت بده خدا از دهنت بشنوه ممنون که اینا رو میگید اینطوری آدم می‌تونه مطمئن تر باهاشون حرف بز ...

بله باید امید داشته باشن و درمان رو شروع کنن

یکی از فامیلامونم سرطان حنجره داشت ولی الان خیلی خوبه و خونه اشه

متاستاز کرده بود به ارگان های دیگه ؟ خوب شد ؟

بله متاسفانه 

فوت شد بدترین نوع سرطان داشت 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
دایی منم سرطان داره اونقد بیخیال و ریلکسه ماهم یادمون رفته مریضه.

روحیه خیلی مهمه بعد درمان 

یکی از فامیلامون همین فهمید سرطان داره سکته کرد فوت شد نباید خودتو ببازی 

کاربری دست دو نفره