2777
2789

دکتر بهم گفت ۲تاکلومیفن یکی لترزول از شب سوم پریودی بخورم تاحالا از هیچ داروی محرکی استفاده نکردم، تخمدانمم کیست های ریز داره شبی ۳تا قرص خطرناک نیست ؟کیست نمیشه ؟تو اینترنت نوشته بود باعث چرخش تخمدان میشه

تخمدانت کیست های ریز نداره تخمدانت پلیکیستیکهاین قرص ها دقیقا برا همین پلی کیستیک ها هستن

داخل سونو نوشته بود کیست های متعدد ریز با نمای pco 

ی تخمدانم بیشتر ندارم نگرانم همونم از دست بدم 🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داخل سونو نوشته بود کیست های متعدد ریز با نمای pco ی تخمدانم بیشتر ندارم نگرانم همونم از دست بدم 🥺

همون دیگه 

Pco یعنی پلی کیستیک 

سندروم تخمدان پلیکیستیک

اونا در واقع فولیکول هاتن که رشد نکردن

یعنی تنبلی تخمدان داری

و معنی واقعی کیست نمیدن

پشیمونم 

همون دیگه Pco یعنی پلی کیستیک سندروم تخمدان پلیکیستیکاونا در واقع فولیکول هاتن که رشد نکردنیعنی تنبل ...

ممنون عزیزم که توضیح دادی،شما تجربه استفاده از این قرص هارو دارید؟

سلام، همزمان نخوردم، دوماه پیش دو دوره لتروزول خوردم که هر دوتاش کیست شد 

قراره از ماه بعد کلومیفن شروع کنم

هر دوتاش قرص تحریک تخمک گذاریه تفاوت هاشون اینه که لتروزول فقط یه فولیکول رو خیلی بزرگ میکنه (برای من 35 میلی شده بود) ولی کلومیفن چندتا فولیکول رو میتونه بزرگ کنه و درصد دوقلویی و چندقلویی با مصرف لتروزول 10 درصد اینا بود ولی برای کلومیفن 30 درصد میشه

منم از سایت (تجربه دوستان) خوندم و نمیدونم این اطلاعات هم معتبره یا نه 

ممنون عزیزم که توضیح دادی،شما تجربه استفاده از این قرص هارو دارید؟

بله من هم لتروزول کلومیفن خوردم هم آمپول تحریک‌تخمک گذاری مثل سینال اف و hmg استفاده کردم

آمپول ازاد سازی زدم 

اگر فقط مشکلت تنبلی تخمدان باشه جواب میگیری!

ولی من بعدا فهمیدم درست من تنبلی تخمدان دارم اما مشکل اصلی شوهرمه اسپرمش خوب نیس برای همین‌نگرفت

پشیمونم 

سلام، همزمان نخوردم، دوماه پیش دو دوره لتروزول خوردم که هر دوتاش کیست شد قراره از ماه بعد کلومیفن شر ...

چطوری کیستت رو درمان کردی؟آمپول هم زده بودین برای ازاد سازی؟

چطوری کیستت رو درمان کردی؟آمپول هم زده بودین برای ازاد سازی؟

عزیزم‌کیست هایی که با این دارو ها ممکنه به وجود بیاین کیست های ساده فولیکولی هستن که‌خودش بعد دپ سه سیکل قائدگی جذب میشع

یا نهایتا یه دوره قرص ال دی

پشیمونم 

بله من هم لتروزول کلومیفن خوردم هم آمپول تحریک‌تخمک گذاری مثل سینال اف و hmg استفاده کردمآمپول ازاد ...

عزیزم چقد سخت 🥺

انشالله زودتر بچه دار بشید واقعا درمان نازایی راه سختیه ادمو پیر میکنه من که دیگه امیدی ندارم

عزیزم‌کیست هایی که با این دارو ها ممکنه به وجود بیاین کیست های ساده فولیکولی هستن که‌خودش بعد دپ سه ...

زمانی که شما مصرف میکردی این قرص هارو برا شماهم کیست شد یا ازاد میشدن؟

عزیزم چقد سخت 🥺انشالله زودتر بچه دار بشید واقعا درمان نازایی راه سختیه ادمو پیر میکنه من که دیگه ام ...

امید داشته باش

من دور‌و بر خودم ندیدم کسیو‌که کلا بچه دار نشه!

یعنی اول آخرش هممون یکی گیرمون‌میاد

پشیمونم