2777
2789
عنوان

هیچوقت فکر نمیکردم مامانم تا این حد نامرد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 29 پست
پس سعی کن یه جور دیگه به شوهرت بگی نگو که مامانم نداشته ازاین به بعد هم یکمی سنگین باش باهشون

نه نمیگم میگم بذار خونه خواهرت بخدا دوتا خونه داریم خداروشکر اونجا هم چون خودمون نیستیم میترسم کسی ببره وگرنه ندیده نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نمیگم میگم بذار خونه خواهرت بخدا دوتا خونه داریم خداروشکر اونجا هم چون خودمون نیستیم میترسم کسی ب ...

می‌دونم سخته واقعا از کسی که انتظار نداری اینجور بگه 

هیچ چیز مثل مرگ قشنگ نیست 🖤🖤🖤
تو چرا لوستر بخری ؟؟؟پدرمادرای ما خودشون بما کمک میکننما براشون نمیخریم .همیشه از آسمون به زمین می ب ...

مثلا گفتم خونه نو خریدن خودم دوتا خونه دارم ندیده نیستم ولی مامانم مطمئنم چوب این نامردیشو میخوره چون من بودم نه نمیگفتم

باورم نمیشه این رفتار از یه مادر سر بزنه خب دوتا فرغون چقدر جا میگیرن که اگه کثیفم شه میگفتی خودم تم ...

نه والا دیگه رو نمیندازم یه مترم جا نمیگیره خودمم یبار کل خونه رو شستم

عزیزم خونه باباته و حق تو اونجا بیشتر از مادرته بنظرم اصلا نباید اجازه میخواستی باید میبردی فرغونارو ...

ببخشید که پدرش در کنار مادر به اینجا رسیده ها چه حق بیشتری

با کار مادر اسی موافق نیستم ولی حرف شماهم از اون حرفا بودا

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خیلییییی ناراحت شدم

اصولا این موارد رو با پدرت در میون بزار ن مادرت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بابام بهش بگی پیراهنتو بده نه نمیگه ولی دیگه خوشم نمیاد رو بندازم برا این

برهمین گفتم اصلا این موارد از این به بعد به مادرت نگو فقط بابات رو در جریان بزار