2777
2789

وان چرت شده 

کیش برید

از علی بابا تور بگیرید به صرفه تره

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من الان کیشم 

می خواستم برم انتالیا که دلار پرواز کرد نتونستیم بریم  اون هتلی که می خواستم برم شده بود ۱۰۰ تومن نفری

اومدم کیش هتل پالاس. هتلش عااالیه  ۵ ستارست الان تو اف هست  

هوا خوبه کمی گرم هست ولی چون همه جا کولر روشنه اذیت کننده نیست 

تور کیش با تفریح ابیش و شام که از بیرون می خوریم 

نفری ۴۰ تومن در میاد  برای ۴ روز    ولی در حد ترکیس هیچی کم نداره من ترکیه رو رفتم قبلا کیش ازش بهترم هست 

ما جنگ اکبر اقبالیم رفتیم خیییلی خوب بود برید حتما 

بعد به پاساژ داره میکامال. بالاش شهر بازی داره اون شهربازیه  اونجا نرید فقط پول دور ریختنه 

از تفریحات ابیشم شاتل و پاراسل برید خیلی خوبه 

یه پارک ابی داره اوشن پارک   اونم خوبه 

ببین کیش الان تو افه  زمان خوبیه برای رفتن 

رستورانم فعلا دارچین رفتیم  عااالی بود 

این بود تجربه ی سفرم تو کیش که دو روزه اونجام تا الان 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
عزیزم من الان کیشم می خواستم برم انتالیا که دلار پرواز کرد نتونستیم بریم اون هتلی که می خواستم برم ...

سلام عزیزم میشه درخواستمو قبول کنی

نفری ۴۰تومن با ناهار و شام یا فقط بلیط ۴۰تومنه

برای چه کاری می‌خواهید این مهمه 

گردش که کیش صددرصد 

برای خرید جنس برای مغازه وان بصرفه تره البته عمده فروشی زیاد نداره تک و توک 

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم

من ماه قبل رفتم 3 نفری با خانواده خونه خودمون داشتیم اونجا یعنی پول هتل ندادیم تقریبا 110 میل خرجمون شد

تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol

چه زیاد چیزی هم خریدین ؟خوش گذشت؟

آره جاتون سبز آره خرید هم کردیم البته اون زمان ما رفتیم بلیط ها قیمتش دوبل شده بود من شیرازم از اونجا تا کیش رفت و برگشت فقط 36 میل شد برای 3 نفرمون الان فک کنم رفت و برگشت میشه 6 7 تومن تفریحاتشو بری و پاساژ بگردی در حد 6 7 روز خوبه البته الان هوا بهتره اواسط آبان خیلی خوب میشه

تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol

آره جاتون سبز آره خرید هم کردیم البته اون زمان ما رفتیم بلیط ها قیمتش دوبل شده بود من شیرازم از اونج ...

انشالا همیشه به مسافرت برای دونفر الان بنظرتون چقدر میشه هزینش