2777
2789
عنوان

آیا من حسود و ضد اجتماعی هستم

147 بازدید | 15 پست

من دخترمو با اسنپ میبرم باشگاه و برمیگردونم‌..خودم تو باشگاه می‌شینم...حالا جلسه ی قبل مربیشون اومده به من میگه یکی از بچه های باشگاه مسیرش نزدیک شماست مامانش نمیتونه ببره بیارش تو بیار ببرش هزینه ی اسنپتون هم کم میشه.  ..منم با مربیه خیلی رودربایستی دارم....ولی آخه موضوع اینه چون سفر دو مقصده میشه هزینه زیاد کم نمیشه...تازه یکسره باید باهش هماهنگ کنم که الان بیا ...... و اینا......با مربیشون رو درواسی دارم نتونستم بگم نه.....از طرفی به فکر افتادم سرویس بگیرم برای هردوشون هزینشو نصف کنیم که من هم دیگه لازم نباشه تو کلاس بشینم...ولی هم هزینه ی سرویس زیاد میشه هم دخترم  ده سالشه موقع خروج جلوی باشگاه خلوته و حاشیه بلوار اصلی و هوا تاریکه ...نگران میشم....مامان اون دختره هم میگه اشکال نداره جلسه در میان حساب میکنم خودش بچه ی کوچیک داره نمیاد .....ولی من دوست ندارم هر دفعه بهش بگم هزینه چقدر شده ..میترسم فکر کنه زیاد میگم.....چیکار کنم.....من حسودم که دوست ندارم این بچه رو با خودم ببرم بیارم؟

نه 

اصلا قبول نکن مسئولیت بچه مردمو چه کاریه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما دیروز هم این پست رو نذاشتی؟؟منم گفتم بگو نمیبرم بچه مردم رومسعولیت داره هاتصادف کنی یا هر اتفاقی ...

آخه از یک دیدگاه دیگه میشه گفت این بچه رو بیار ببر که از ورزش نمونه....

میگم شاید من حسودم .....

چه ربطی به حسود داره؟! متظورت خسیسه؟ نه خسیس نیستی

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

عزیزم بگو من نمیتونم مسئولیت یه بچه ی دیگه رو قبول کنم و بگو همسرم وقتی شنید گفت یه بار اشکال نداشت اما دیگه این کار رو نکن چون مسئولیت داره

یا اینکه یه بار ایشون با گوشیش اسنپ بگیره یه بار شما

یا اینکه با اژانس بانوان هماهنگ کنید تا بچه ها رو از مربی یا مسئول باشگاه تحویل بگیره و ببره و بیاره

ربطی به حسادت نداره بخاطر اذیتی که میشی نمیخوای 

و این همه مسئولیت بچه رو به عهده گرفتی 

کوچیک ترین آسیبی  تو راه باشگاه تا خونه ببینه گردن توئه 

هر بهونه ای که فکرش رو می‌کنی بیار تا دیگه نبری 

یه روز ببر 

فرداش بهونه بیار 

دو روز ببر دوباره  به خانومه بگو فردا می‌خوام از باشگاه برم خونه داداشم خواهرم . ... نمی‌دونم بیارم خونتون دخترت رو 

دوباره دو روز ببر 

بهونه بیار

انقد اینجوری کن تا خودش به فکر می‌کنی 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

ببین مسئوليت داره  دوست نداری یا کار برات پیش میاد یه روزی مقصدت خونه نیست  اینا رو هم باید در نظر بگیری 

به مربی هم بگو هزینه ها همونه هیچ فرقی نداره ولی مسئولیت داره برا من روزایی مقصدم خونه نیست و جای دیگه است این بچه رو چرا ‌زابراه کنم

نه بابا کسی به من میگفت همونموقع میگفتم نه تو خیابون کسی به بچم نزدیک میشه اینقدر حالم بد میشه استرس میگیرم سریع میگم برو پیش مامانت هم میترسم به بچم اسیب بزنه هم میترسم مریض باشه خیلی از مادرها خر و نفهمن بچه های مریضشون رو میارن بیرون براشون مهم نیست بچه مردم مریض بشه بچم چندبار مریض شد اونم تو خانه بازی 

چه رودربایستی داری بعد چه ربطی به حسادت داره شرایطش رو نداری 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن