2777
2789
عنوان

ب بچم ارزش ندادم الان همه بی ارزشش میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 24 پست

مقصر اصلی خود شما بودی که گندزدی به اعتماد به نفس اون بچه که هر کس از راه رسید یه چیزی بهش بگه این بچه بزرگ بشه مطمئن رفتار خوبی نخواهد داشت مگر این که رفتارت رو‌ اصلاح بکنی

اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز دیر نشده اون بچه هنوز به توجه تو نیاز داره 

بهش محبت کن تا بقیه یاد بگیرن محبت کنن متاسفانه هرجور والدین با بچه رفتار کنن اط افیانم یاد میگیرن 

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

الهی بمیرم یاد برادرم افتادم جلوی همه کتک میخورد باعث شد بقیه پر رو بشن الکی الکی بزننش تحقیرش کنن بدون هیچ بهونه از سر عقده 

الان گوشه گیره با هیچکی در ارتباط نیست نتونست درس بخونه دانشگاه بره یه کار درست نتونست پیدا کنه با اینکه استعداد زیادی تو کامپیوتر داشت 

بعد تو همین تاپیکا میگیم توروخدا اگه اعصاب ندارید پول ندارید بخاطر حرف مردم بچه نیارید چه کاریه یه بچه عروسک نیست که هرکاری بخواین باهاش بکنید لطفا دست از این کارت بردار تا یکی مثل برادر من تحویل جامعه ندادی

این که هیچی نخریدم براش خوشحالش کنم درسته چیز خوبیه ولی یک در صد در مقابل رفتاری که میتونشتی باهاش داشته باشی مهم نیست 

یه خدا قوت بهت میگم که موفق شدی یه بچه با کلی ویژگی های پایه منفی تربیت کنی که تو تمام مراحل زندگیش درگیرشون میخواد باشه 

حتی اگر. به موفقیت های زیادی دست پیدا کنی هیچوقت خوشحال نخواهد بود 

سر تک تک چیزایی که روش قاطی کردی و فحش دادی و بی ارزشش کردی قراره احساس پوچی کنه و ... 

و اینم بگم فکر نکن با تغییر رفتارت قرارع همه چی درست بشه 

اگر واقعا میخوای از این به بعد درست بشه باید پیش مشاور و روانشناس کودک بری تا میزان آسیب رو بفهمم و آموزش ببینی که چیکار کنی از این به بعد 

در آینده اگر رفتار های نامناسب دیدی ازش فکر نکن بچه از روز تولد مشکل داشت 

بدون که خودت کردی همه رو 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

ازین به بعد رویتو عوض کن عزیزم. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را