2821
2789
عنوان

بوتاکس میگرن

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 25 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام ببخشید پیامتون رو دیر دیدم

سلام تاپیکتون رو اتفاقی دیدم بوتاکس میگرن انجام دادید؟ موثر بود؟

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

سلام تاپیکتون رو اتفاقی دیدم بوتاکس میگرن انجام دادید؟ موثر بود؟

نه عزیزم انجام ندادم میترسم چون از پشت گردن هم انگار می زنند. ولی برام واجبه الان سه روزه از میگرن کلافه هستم

نه عزیزم انجام ندادم میترسم چون از پشت گردن هم انگار می زنند. ولی برام واجبه الان سه روزه از میگرن ک ...

درک میکنم من فقط موقع پریود یا بعدش میگرن میشم کلا زندگیم مختل میشه خیلی سخته امیدارم که درمان بشید و دیگه براتون پیش نیاد

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

تاپیکتو الان دیدم، اطراف من دو نفر بوتاکس برای میگرن انجام دادن میگفتن تاثیر چندانی نداره شما چیکار ...

من انجام ندادم. والله هیچی موقع عود میگراکیم میخورم و درد میکشم. دیروز به خاطر درد و تهوع نتونستم روزه بگیرم. وحشتناک بود

2825
2823
2791
2779
2792