2777
2789

پیرمردا و پیرزنا سواد ندارن تروخدا وقتی یچیزو نمیفهمن یکم بیشتر توضیح بدین براش اروم باشین باهاشون اونا از کجا بفهمن اخه

داد نزنید سرشون

الان ی مورد دیدم صداشو برده بالا جوری باهاش حرف میزنه انگار ادم لیسانسه اس

وای بغض کردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کارمند بانکم برای همه پیرمردا و پیرزنا که نمی‌تونستن بنویسند فیش مینوشتم هرچند میگن اینکار رو نکنین.

فقط یه بار به مشکل خوردم که پیرزنه‌ بعد به هفته می‌گفت پولم رو نداد یه کاغذ بهم داد امضا کنم!!! اون سند ماست. ولی تو شعبه فحش داد و رفت بازرسی.خدا رو شکر دوربین‌ها پاک نشده بودند...

منم تجربه شو داشتم ، یه بار تو بانک یه خانم مسن تو باجه بود یهو صدای کارمند بلند شد که می گفت من مگه قرار این جا بشینم براتون فرم پر کنم وظیفه ی من نیست و.... یا یه بار یه خانم کمتر از 20 که رو سر اونم داد زد کارمند بانک که شما خودت وقت نمیزاری دو سواد یاد بگیری من چرا باید وقت مو برات تلف کنم یا مشتری های دیگه کارشو انجام نداد