2777
2789

مثلن میشه فرش شست کسی کاری بهت نداره

ویلایی دارم شایدعوض کردم آپارتمان تا حالا آپارتمان زندگی نکردم میشه تجربیات اون بهم بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیشه کمبود اب هسباید بدی قالیشویی نهایت بی فرهنگی هس این روزها فرش شستن توی خونه

بافرهنگ

فک می‌کنی بااب لوله کشی می‌شورم 

چراتایه تاپیک میزنی یه عده که  عقده یه دستور دادن دارم پیداشون میشه

خواهشن بافرهنگاتوتاپیک من نیان🥸

همون ویلایی رو بچسب ، نزدیک آپارتمان نشو کلا اعصاب و روانت رو داغون می کنه

چراانقدمردم از آپارتمان بدشون میاد

والا حیاط دارم غیرجک وجانورچیزی نداره ماله من که قدیمیه حتاحیاطش

بافرهنگفک می‌کنی بااب لوله کشی می‌شورم چراتایه تاپیک میزنی یه عده که عقده یه دستور دادن دارم پیداشو ...

خب پس تو پارکینگ آپارتمان با چه آبی میشوری؟آب لوله کشیه همه جا دیگه

نمیشه حتی اگر هم ایراد نگیرن با وضع کم آبی بده قالیشویی . ضمنا وقتی مصرف آب بالا بره مبلغ تصاعدی بالا میره 

. توی مشاعات نمیتونی چیزی بزاری حتی کفش مگر اینکه جا کفشی هماهنگ جلوی واحد گذاشته بشه 

ساعت های خاص مثل ظهر یا آخر شب که همسایه ها در حال استراحت هستن سر و صدا ممنوع حتی جارو برقی کشیدن در صورتیکه صداش همسایه ها رو اذیت کنه 

چه باشید چه نباشید باید شارژ رو پرداخت کنید . اینکه من طبقه اولم آسانسور استفاده نمیکنم یا طبقه اولم پمپ آب لازم ندارم.پس هزینه نمیدم  نداریم 

و....