2777
2789
عنوان

از بچه پسر زده شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2899 بازدید | 152 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان کدوق قسمتش دقیقا باعت تنفر نسبت به پسرا شد؟ به نظرم شما خودت هنوز به بلوغ نرسیدی ممکنه یه کیس د ...

پسر بچه باید مامانی باشه نه مامان بزرگی 

این توقع زیادیه؟

و اینکه اکثرا پسر بچه ها به باباشون میرم 

ولی دخترا به مادرشون

خب به سلامتی 

ایشالا که بچه پسر خدا بهت نده

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

دختر بد هم بلای جون و آبروی پدر و مادرش میشه، چه دختر چه پسر در صورتی که درست تربیت بشن خوبن

پسر درستم تربیت بشه باز تهش زنش اولویته براش

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

اینی که تو نوشتی عزیزن باید از مادرا زده بشی که اینقدر بی عاطفه بوده بچش براش مهم نبوده و خودت گفتی ...

این محبت سمیه که تو با دوستی خاله خرسه بچه رو از مادرش بکنی

خب بنظرت وقتی مهری از مادر ندیده چطور جذبش بشه..تو چندبار ب گربه خیابونی غذا بده اگه جذبت نشد بیا من ...

از کجا میدونی مهری از مادر ندیده؟

با وجود بی خود بودنه پدره

چند سالته؟ 

هنوز به پختگی عقلی و فکری نرسیدی

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!