2777
2789
عنوان

تیروئید چشمی و بیرون زدگی چشم

218 بازدید | 18 پست

دوستان سلام

لطفا اگر کسی تجربه این مشکل رو داشته کامنت بزاره. 

از سیر درمان و انتخاب پزشک و میزان نتیجه گرفتن از درمانتون و مدت زمانش لطفا بگین.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته ولی درمان میشهاگه پیشرفته نباشه با دارو خوب میشهچرا انقد دیر بردید دکتر؟

شما تجربش رو داشتین؟

میشه بگین چه داروهایی مصرف کردید و بعد چه مدت خوب شدین؟

من حدود شش هفت ماهی بود که یه تفاوت کم تو چشم هام حس می کردم ولی خیلی نامحسوس بود و همیشه هم نبود. ولی از حدود دو هفته پیش یه دفه یکی از چشمام زل و بیرون زده شد و اون یکی کمی پلکش افتاده و کاملا محسوس شد. آزمایش دادم و علی رغم اینکه هیچ وقت سابقش رو نداشتم متوجه شدم تیرویید پرکار دارم. متی مازول رو دارم مصرف میکنم حدود ده روزه.

علائم نداشت که دیر متوجه شد؟

من هر سال آزمایش چکاب می دادم و نرمال بود. حتی چند سال پیش سابقه کم کاری تیرویید داشتم که با دارو اوکی شد. امسال حدود شش ماه دیر رفتم و این داستان پیش اومد برام

بله پرکاریه. دارم میخورم. ولی بعد از ده روز هیچ تغییری حس نکردم

ده روز که خیلی کمه...حداقل یک ماه دو ماه زمان لازمه...اما نمیدونم برای بیرون زدگی چشم هم جواب میده دارو خوردن یا فقط سطح هورمون رو تنظیم میکنه