2777
2789
عنوان

مامان های شمام این جورین

136 بازدید | 10 پست

یکی پشت سرم بهم بوق بزنه. 

یا یکم جلو تر پارک کنم 

تو بلد نیستی رانندگی 

کارم دو هفته در میون یک روز بیکارم. تو تنبلی.  باید دنبال  پول باشی. 

استرس میگیرم 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر هم داری؟

چطور مگه 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
برادر هم داری؟

بله دارم 

نه... من بخوام برم سر کار مامانم میگه میخوای چیکار بری سر کار...بمون خونه پیش من بخور بخواب یه کم چا ...

خوشبحالت. کاش مامان من این جوری بود 😅😅