2777
2789
عنوان

مهریه با این شرط شنیدین

1874 بازدید | 119 پست

عندالاستطاعه بودن مهریه به این معنی می باشد که زن زمانی می‌تواند مهریه خودش را طلب کند و مرد را ملزم به پرداخت آن کند که استطاعت پرداخت مهریه را به عهده زوج ببیند یعنی مرد توان پرداخت مهریه را داشته باشد که اگر توان پرداخت نداشته باشد زن این حق را ندارد که طلب مهریه کند.

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نصف مهریه م عندالاستطاعه هست

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

بله شنیدم ولی هییییییچ موقع ندیدم کسی اونقدر ریسک کنه و عندالاستطاعه بزنه برای مهریه.

خدا نکرده وقتی به اون زمان برسه، مرد ها هزار تا بازی در میارن که بگن ما نداریم

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

خودم مهریه ام عندالاستطاعه است

اگر شوهرت به دلیل ورشکستگی طلاق بدت چیزی دستت نمیگیره درسته

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

خیلی زیاد دیدم روزی ک رفته بودم چند سال پیش مشاوره ازدواج 

اقاهه پرسید کیا مهرشون اینجوریه خیلیا دست بالا کردن