2777
2789
ممکنه.انرژی منفی داره

خونوادم اینجورین بعد خواهرمم بدجنسه طلاق گرفته از وقتی اومده خونمون هزار برابر خونوادم بدتر شدن و کلی مشکل و مانع برام پیش اومده از همه لحاظ آرامشم اصلا ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

انرژی منفی دیگران رو ادمها اثر میکنه

برای اینکه در امان باشی میتونی چهار قل رو بخونی و ایه الکرسی هر کدوم هفت بار(که بهش میگن حصار )

شبیه هاله ای میشه دورتون که از تون محافظت میکنه در برابر انرژی منفی اطرافیان

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
خونوادم اینجورین بعد خواهرمم بدجنسه طلاق گرفته از وقتی اومده خونمون هزار برابر خونوادم بدتر شدن و کل ...

خانواده مادر منم اینطورن انرژی منفی داره .البته زیادهم دنبال جادو جمبل و این چیزان

بلهانرژی منفی دیگران رو ادمها اثر میکنهبرای اینکه در امان باشی میتونی چهار قل رو بخونی و ایه الکرسی ...

میشه پخش کنم با چشم بخونم نگاه کنم سوره رو؟ یا حتما باید بخونم؟

هر روز ۷ بار؟؟

از هر کدوم هفت بار

هفت تا صلوات بعد

هفت تا ناس

هفت فلق فلق

هفت تا توحید 

هفت تا کافرون

هفت تا ایه الکرسی

در اخر هفت صلوات

اگر مداومت کنی به خوندنش هر روز یکبار

دیگه هیچ انرژی منفی و چشم زخمی روت اثر نداره

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
از هر کدوم هفت بارهفت تا صلوات بعد هفت تا ناسهفت فلق فلقهفت تا توحید هفت تا کافرونهفت تا ایه الکرسید ...

خب اگه قطع ارتباط کنیم یا دور شیم بهتره چرا انقد استرس بکشیم بخاطر اون منفیا

چند وقت یه بار بخونم؟

روزی یبار

بهش میگن حصار خضری(اثر نکردن چشم زخم و انرژی منفی)

خب اگه قطع ارتباط کنیم یا دور شیم بهتره چرا انقد استرس بکشیم بخاطر اون منفیا

خوب خیلی وقتها نمیشه قط ارتباط کرد

چون نزدیک هستند

حالا یسری ها رو میدونیم که چشم زخم دادن

یسری رو نمیدونیم اصلن،،،پس بهتره هر روز خونده بشه

من هر شب قبل خواب برای بچهامم میخونم