2777
2789

مامانم فوت شده بابام رفت گرفته بود کارشون ب طلاق کشید خانمه از روز اول دنبال پول بود فقط خونه رو از بابام گرفت و سالی ی سکه الان هر۱۸ ماه یکی سکه هم گرون شده من هربار برم اعصابم خورد میشه وقتی بهش فکر میکنم بهم خوش نمیگذره بااینکه اینجا تنهام ولی دلم راهی نمیشه ک برم کاش هیچ وقت ازین اتفاقا نمی افتاد 

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خیلی سخته میدونم چقدر ناراحت میشی ولی کاش پدرتون یه زن بساز میگرفت که باهم زندگی کنن همه گرگ شدن فقط دنبال پول و خونه ان زن برادر من خونه رو به زور ازش گرفت گفت تو منو دوست نداری ،...گولش زد اینم گفت بزنم به نامش دلش گرم بشه به زندگیمون الان ۷ ساله از خونه بیرونش کرده خودش صاحب خونه و ماشین شده مهریشم میگیره

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
عجب😔کاش میگشتید یه زن خوب میدادید به باباتون.اینو از کجا پیدا کردید؟دیگه حالا بابات تنها میمونه جرئ ...

بابام عجله کرده بود خودش اصلا فرصت نشد تا ب خودمون اومدیم کار ب طلاق کشید

عزیزم خیلی سخته میدونم چقدر ناراحت میشی ولی کاش پدرتون یه زن بساز میگرفت که باهم زندگی کنن همه گرگ ش ...

مهریش چیه چقدر میگیره؟

حق داری عزیزم واقعا من هر کی رو دیدم زن دوم بعد از فوت خانمش داشته عاقبت به خیر نشده همشون اومدن بر ...

دقیقا. کاش عجولانه تصمیم نمیگرفت

مهریش چیه چقدر میگیره؟

سکه هستش ولی نمیدونم چرا دادگاه پول  نوشته مثلا ماهی ۷ ملیون داداشم گفت به حقوق مرد نگاه میکنن بعد مهریه میزنن ۱۸ تومن حقوقشه

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
سکه هستش ولی نمیدونم چرا دادگاه پول نوشته مثلا ماهی ۷ ملیون داداشم گفت به حقوق مرد نگاه میکنن بعد م ...

باز پول بهتره بنظرم منم بابام هیچی نداره فقط ۱۴ حقوقشه بنظرت ممکنه پولیش کنن؟ اعتراض هم زده ولی سکه هست