پیش دبستانیه ولی پارسالم مهد میرف تو تابستون مجاز بودن هررروز یه اسباب بازی ببرن الان فقط روزای چهارشنبه اجازه بردن دارن هرروز بامن بحث میکنه من باید اسباب بازی ببرم هرچی میگم قانون اینه معلمتون میگه نه توجه نمیکنه بشدتممم نق نقو وزر زرو هستش امروز گفتم شلوارتو دربیار لباس مدرسه بپوش شروع کرد نق غر جیغ منم یهو جنون زد به سرم گفتم حق مدرسه رفتن نداری تا یاد بگیری هم حرف گوش کنی هم کاراتو بکنی هرروز اینقد اعصاب منو داغون نکنی الانم رفته تو اتاقش تازه گریش تموم شده خیلی سرسختههه کنار اومذن باهاش سختههه شوهرم درعین مهربونی تو این جور مواقع خشکوجدی برخورد میکنه پسرمم بااینکه عاشق پدرشه ازش حساب میبره ولی به پدرش هنوز نگفتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این بار را خوب کاری کردی ولی دفعه بعد ب معلمشون بگو نوبت اونه که باهاش حرف بزنه ، دوبار درحد تذکرو بگه اگه اوردی دیگه اجازه نداری بیای و دفعه سوم واقعا تنبیهش کنه ....
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
پافشاری نکن چون احتمالا خوشش بیاد ونره.امادازحرفت کوتاه نیا بگو قانون اینه من نزاشتم مدرسه این قانون وگذاشته.باچیزای دیگه جریمه ش کن مثلا بگو نق بزنی کارتون مورد علاقه تو امروز نمیبینی.یااسباب بازی مورد علاقه تو میزارم رو کمد نتونی باهاش بازی کنی