2777
2789
عنوان

شکایت از شوهر بخاطر کتک زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 24 پست
خب نظر پرسیدآیا باید حتما هم نظر شما باشم؟؟؟؟وقتی زیر یک سقف زندگی کنی به نظرم شکایت زشته من سر سفره ...

ببین با یسری‌حرفات موافقما. اما اینکه تو دعوا دوطرف‌مقصرن نه. اما این جا افتاده این جمله. بییییشتر‌وقتا همون ی‌نفرمقصره

parasoo1989@

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین با یسری‌حرفات موافقما. اما اینکه تو دعوا دوطرف‌مقصرن نه. اما این جا افتاده این جمله. بییییشتر‌و ...

بله اونا دیگه مشکل روانی دارن که یطرفه مقصرن

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

جوری منو نزده که کبود بشم زده تو سرم گردنم فقط دستام زخمه

یواشکی برو شکایت کن پرونده ازش داشته باشی

بزا خودش ندونه والی کینه میکنه

اگه قصدت طلاقه که دیگه بزا بفهمه شکایتش کردی

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

ببین با یسری‌حرفات موافقما. اما اینکه تو دعوا دوطرف‌مقصرن نه. اما این جا افتاده این جمله. بییییشتر‌و ...

والا شوهر من مقصره من تولد براش گرفتم اومد دید بچهام چقدر ذوق دارن گفت من میخوام پنچشنبه با داداشم تولد بگیرم بعد جمعه منو با تب لرز با یخچال خالی ول کرد رفت ، اون روز که کتکم زد من ده بار بهش گفتم کرایه بزن اسنپ گرفتم بچت ببرم مدرسه پول نزد  رفتم مغازه برای پسرم خوراکی بخرم دوتا کارتم ۲۶ تومن پول نداشت منم از همه جا بلاکش کردم ؛بعد رفته به داداشم پیام داده بیا خواهرت ببر داداشم به من زنگ زد من همه چی براش تعریف کردم ؛ رفته بود بهش گفته بود تو تولد که زن بچه ات گرفتن وایمیسادی .برای زن بچت خرید میکردی رفته به داداشم گفته من زنت مالیدم منم بهش حرف زدم که دعوا بالا گرفت نا گفته نمونه که شوهر عوضی من کارخانه داره