2777
2789
عنوان

بوق زدن راننده سرویس

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو تایید رفتن که خیلی چیپه

نه این قسمتش باید حرفه ای عمل کنی دیگه،همسرت با بچه برن شما آروم از پشت به یه بهانه برو مثلا بگو خوراکی بچه جا مونده،با همین بهانه برو کنار همسرت وایستا ببین ری اکشن راننده چیه،نه اینکه تابلو دوتایی برید

خدایاشکرت❤️🙏
راننده سرویس بچه من آقا هستناومدن و رفتن دست بلند میکنه سلام میکنه گاهی بوق میزنه.خیلی هم نجیبم.خب آ ...

اصلا متوجه منظور استارتر شدید ؟؟

چرا درست و حسابی نمیخونید

داره میگه چرا از این معاشرت ها با من نداره !!!

وقتی برای شوهرش بوق میزنه ولی برای خانم بوق نمیزنه اینجا مشکل داره 

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

کلا بعضی از زنا مزخرفن... با زنا دشمنن به مردا میرسه چ. س کنو میزنن تو برق که بگن اره ما ادم حسابی هستیم... به احتمال زیاد راننده سرویسه از این مدل ادماس... حساس نشو زیاد

حوصله کارآگاه بازی ندارم از فردا خودم می برم

بنظرم نیاز نیست باهاش برید پایین خودش بره 

منم سرویس میاد دنبال بچم خودش میره پشت در وقتی اومد میره بیرون سوار میشه از اول مهر اصلا ندیدم این بنده خدارو 

دیگه ایقد حساس نباشید رو بچه هاتون البته من خودم تا دو سه سال پیش همیطور بودم سوارشون میکردم در براشون میبستم ولی دیدم کارم اشتباهه ادامه ندادم دیگه

اصلا متوجه منظور استارتر شدید ؟؟چرا درست و حسابی نمیخونیدداره میگه چرا از این معاشرت ها با من نداره ...

شما چته میپری.

خوندم چون بیشتر شوهرش بچه میبره دم سرویس 

مادر اکثرا زود میره .

حالا یه بوق زده نمیشه که تهمت زد یا ته دل این خانم خالی کرد

ربطی نداره 

پارسال از اخرای شهریور که مدارس باز شد تا کمی قبل از شب یلدا

این سرویس بوق ممتد میزد منم نزدیک پنجره 

هرسری میگفتم تمامه 

دیگه آخرش متانت و صبوری از دست دادم پریدم بالکن

دیدم سرویس دم خونه ماس

یه پسربچه سلانه سلانه داره میره سمت سرویس

سرویسم بووووق 

من بلند گفتم عزیزم به سرویستون بگو زنگ!!! نزنه ما داریم میایم

والا همینجا بعضی وقتا زنا تاپیک میزنن سوال مهم دارن کسی محلشون نمیده ولی تا ی آقا ی تاپیک مزخرف میزنه همه میریزن تو تاپیک صد صفحه تاپیک میبرن جلو... گاهی اوقات حتی چند نفر بانمک بازی در میارن همش تو تاپیک اون اقا پلاسن... چه توقعی داری از این مدل ادما😕