وقتی ازدواج کردیم من 53 کیلو بودم یه سال بعدش 60 شدم باردار شدم ماه های آخر تا 73 کیلو وزنم بالا رفت بعد زایمان با شیردهی و یه مقدار رژیم وزنم رو آوردم پایین 10 سال پیش بود همش از همون موقع گیر داد که چاقی بهت میاد و توی بارداری قشنگ شده بودی و الان زشت شدی و من دوباره اندامک رو ول کردم و چاق شدم ولی خودم از چاقی خوشم نمیاد آخه نمیشه برای اینکه صورتم پر باشه 80 کیلو بشم بعد5سال هم 2 تا بچه دیگه آوردم پشت هم سن کم شوهرم دادن 13 سالم بود الان هنوز 25 نشدم یعنی من حق ندارم اندامم رو انتخاب کنم همش تهدید میکنه هیچ پولی بهت نمیدهم هیچی واست نمیخرم و میرم در خونه مامانت با میگه طلاق میدم یا میگه روت زن میگیرم واقعاً خسته شدم لاغر شدن الآنم واقعاً به خواست خودم نیست رو هم تحریک پذیر دارم هر چیزی نمیتونم بخورم ولی از اینکه لاغر شدم بدم نمیاد من که نمیتونم همیشه مثل زنهای حامله چاق باشم چون بهم میاد ولی خودم اصلا دوست ندارم حالم اصلا خوب نیست سر این قضیه پدرم رو درآورده مادرم تا منو میبینی شروع میکنه و نفت رو آتیش میریزه که وای چه لاغر شدی قبلاً بهتر بودی میدونه این حساسه جلوش میگه اینم در حال شروع میکنه به فحش و تهدید جلوی مادرش و تا چند روز بیشتر اذیتم میکنه نمیدونم چیکار کنم واقعا
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️
از اینکه توی سن خیلی کم مجبور به ازدواج شدید، متاسفم. دیدگاه خانواده و همسرتون ازین نوع ازدواج رو میشه حدس زد. اما چاق نمونید. اگر بحث لاغری صورت هست، شاید تزریق ژل کمک کنه (با اینکه مخالف این کارم).