2777
2789

بخدا اگر یه روز نباشم اول که خونه زندگی را از بین میبره 

بعد پول هاش را توی یه روز آتش میزنه با رضایت کامل

در آخرم سر شکمو بودنش خودش را میکشه تماااام.

مثلا دیشب تا نه شب بیرون کار داشت حالا کار خاصی نه هاااا! دنبال شامپو می‌گشت واسه خودش! بعد زنگ زده میگه یه وانت برام از تو دیوار پیدا کن برم میز صندلی ( که یه هفته رسیده و پشت گوش انداخته) بیارم!

حالا فکر نمیکنه دو سه ساعتی که بره اونجا و برگرده را بزاریم کنار، پیدا نشدن وانت و کارگر اون موقع شب هم تو سر من بخوره هیچی، میز صندلی قبلی را باید جمع کنن ببره انباری این را بزارن. خوب مرد حسابی تا ۲ شب باید گشنه تشنه کار کنی، صب هم ۵ بری سرکار! 

نه واقعا فکر نمیکنه 

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت میگی یه هفته پشت گوش انداخته بعد نگزان گرسنگی و دیر خوابیش هستی؟

مطمینی مثل فیلم در انتهای شب برا شوهرت مادری نمیکنی؟

چرا اینقدر دل میسوزونی؟ مگه خودش عقل و قدرت انتخاب نداره؟

سریالشهم ببین قشنگه

تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

اوف

یکساعت متقاعدش کردم دیره تا بیخیال شد

باز اومده میگه شیر موز میخوام!

میگم معده ات بهم میریزه ها؟ ایشون با ۴۰ سال سن هنوز نمیدونم به شیر حساسیت داره و این را هر هفته باید تجربه کنه

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
اوفیکساعت متقاعدش کردم دیره تا بیخیال شدباز اومده میگه شیر موز میخوام!میگم معده ات بهم میریزه ها؟ ای ...

منم گفتم با خودت

خورد و صبی از ساعت ۴ تا ۶ که رفت سرکار معذرت میخوام دستشویی بود

عنوان رو دیدم اومدم بگم شوهر منم همینه 

کامل که خوندم دیدم نه دیگه تا این حد نیس 😁

وانت و میر صندلی خیلی باحال بود 🤣 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

منم گفتم با خودتخورد و صبی از ساعت ۴ تا ۶ که رفت سرکار معذرت میخوام دستشویی بود

دقیقا مردها مثل بچه هان 

و بدتر اینکه شما هم مثل من نقش مادری اجرا میکنی که فاجعه اس

برای سلامتی و ظهور امام زمان  یک صلوات بفرس

منم گفتم با خودتخورد و صبی از ساعت ۴ تا ۶ که رفت سرکار معذرت میخوام دستشویی بود

🤣🤣

چه بامزه تعریف می‌کنی 

می‌دونم الان حرص داری و نباید بخندما . ولی ببخشید دیگه 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

خودت میگی یه هفته پشت گوش انداخته بعد نگزان گرسنگی و دیر خوابیش هستی؟مطمینی مثل فیلم در انتهای شب بر ...

بله حق با شماست

متاسفانه من توی یه خونه ای بزرگ شدم که مادرم بشدت برای همه مادری میکرد چه برای شوهر چه برادر چه برادرشوهر

🤣🤣چه بامزه تعریف می‌کنی می‌دونم الان حرص داری و نباید بخندما . ولی ببخشید دیگه

بخند فدات شم خودمم بعضی وقتا فکر میکنم وسط یه کمدی افتادم!

خودت میگی یه هفته پشت گوش انداخته بعد نگزان گرسنگی و دیر خوابیش هستی؟مطمینی مثل فیلم در انتهای شب بر ...

دقیقا واسه شوهرت مادری نکن واست عروس میاره 

خنده ام رادید و گفتا فارغی گویا زغم گفتمش ما درد را  با خنده کتمان میکنیم 

دقیقا مردها مثل بچه هان و بدتر اینکه شما هم مثل من نقش مادری اجرا میکنی که فاجعه اس

دقیقا

و بد ماجرا میدونی چیه؟

من اوایل حس میکردم حفره هایی که مادرشوهرم توی مادری کردن تو زندگی شوهرم خالی گذاشته من باید پر کنم و این شد نتیجه