فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 عنوان وام ویپاد 55 بازدید | 6 پست وام گرفتم نتونستم دیروز تسویه کنم برام پیام اومده، تو برنامه هم زده تسویه کامل دیگه نمیشه قسطی تسویه کنم؟راهی نداره؟ خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم 1404/07/14 | 04:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 5019 مبلغ قسطو بریز به کارتش خب اتوماتیک کم میکنه همون مبلغ رو از مبلغ باقیمانده 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
mhiooo عضویت: 1403/02/29 تعداد پست: 1427 چرا میشه هزار تومنم ک بدی میزنه قسط کم شد تا قسط بعدی بریز ب کارت پاسارگاد خودش برداشت میکنه
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 مبلغ قسطو بریز به کارتش خب اتوماتیک کم میکنه همون مبلغ رو از مبلغ باقیمانده یعنی الان هرچی پول تو حساب بیاد برمیداره؟ خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 چرا میشه هزار تومنم ک بدی میزنه قسط کم شد تا قسط بعدی بریز ب کارت پاسارگاد خودش برداشت میکنه اها خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 5019 یعنی الان هرچی پول تو حساب بیاد برمیداره؟ به اندازه قسطت معوق 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 5019 یعنی الان هرچی پول تو حساب بیاد برمیداره؟ بله در ویپاد اولویت با اقساط معوق هست آبجی گلم/ اقساط معوق اگر داری اتوماتیک از حساب ویپاد برداشت میکنه 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘