هرروز داره بدنش هی کج میشه خیلی درد داره شبا بمیرم براش خبلللی دکتر بردیم ولی هیشکی نمیفهمه چشمه همش عکس ام آر آی اسکن هسته ای ولی میگن چیزی نیست ولی همش درد لگن داره و کل لگن جابجا شده دکتر بغدادی سام یگانه دکتر پنجوی ... خیلی دگ ولی چون من دورادور میشنوم اسم دکتراش یادم نیست دعا کنید دردودرمومشپیدا بشه در عرض ۹ ماه اینجوری شده
کاش فقط درد بود کامل لگن بیرون زدگی داره نمیتونه راه بره
با جراحی خوب میشه
سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم
اسی لایک کن گمت نکنم ببینم اسم یه دکتر هست میتونم پیدا کنم بفرستم خیلی ها این مشکل داشتن عمل کرده
سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم