2777
2789
عنوان

به بچه هاتون در مورد مسائل جنسی چی گفتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2453 بازدید | 63 پست
اولین بار یادته چطوری یاد گرفتی؟ شک نشدی؟

من پنجم ابتدایی بودم خواهر دوستم عروسی کرده بود همه چیو بهش گفته بود😐😐😐دوستمم اومد همشووووو به من گفت😑😑😑منم تا سالها بهش میگفتم سمیه خیلی دروغگویی چرا اونهمه دروغ به من گفتی اییینقد بهش گفتم این چیزا الکیه تو دروغ میگی خودشم باورش شده بود دروغ میگه😂😂😂

بعدها فهمیدم ای دل غافل اون میدونسته و من نادان بودم😆😆😆😆

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین بار یادته چطوری یاد گرفتی؟ شک نشدی؟

آره از دوستام شنيدم به مرور تحقيق كردم خودم متوجه شدم

نه زياد شوكه نشدم چون كم و بيش از دوستام ميشنيدم 

فقط برام چندش آور بود

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من داغووووووون بودما

تا چهارم دبستان فک میکردم میرن بیمارستان ی بچه میذارن تو دلشون😯

یعنی از بیمارستان میخرن

تا سوم راهنمایی ی چیزی شبیه گرده افشانی فک میکردم.تو تاکسی با فاصله میشستم حامله نشم😩

اول دبیرستان بودم تابستونش که میرفتم دوم خالم بهم گفت😯

در این حد خنگ بودم!!!!!!!

ی بارم تو حیاطمون دوتا گربه جفت گیری میکردن رفتم دنبالشن کردم داد میزدم دعوا نکنید دعوا نکنید😩

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
منم همین فکرو میکردم😀😀

وااای چ خوشحال شدم ک تنهایی این فکرو نمیکردم. یبار ب شوهرم گفتم ک این فکرو میکردم تا دوروز مسخرم میکرد بهم میخندید😆😆😆

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆
مامان من ترک های شکمش رو بهمون نشون میداد و هر خط برای یه نفر!! ماهم باور میکردیم😀

عین مامان من 

من بیچاره هم باور کرده بودم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

منم مامانم چیزی نگفت .یواش یواش تو مدرسه فهمیدم.قدیما بچه ها سربزیر بودن.اگه چیزیم میدونستن اینقد میترسیدن سپت هیچی نمیرفتن الان ک دختر دبستانی باردار میشه وسقط میکنه😔

باااااااااااااانو هسسسسسسسستم.☺

من تقریبا تا ۸ سالگی هیچی نمیدونستم 

یهو شوهرخواهرم عکس و فیلم نشونم داد😐

نمیدونم فازش چی بود و چرا اینکارو کرد 

هعی .. 

بعد از مدتها یادش افتادم 

از ۸سالگی به بعد همه چی رو میدونستم

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
وا 😐 به کسی چیزی نگفتی؟ ازش نترسیدی؟

نه خواستم به خواهرم بگم گفت نگو 😐

منم از اونجایی که کلا بچه ای نبوددم که حرف تحویل کسی بدم ؛ سکوت کردم . 

حس میکنم بعد از اون به بلوغ زود رس رسیدم 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️