2777
2789
عنوان

از نوزادم میترسم

339 بازدید | 17 پست

برای شما هم پیش اومده؟

من بعد زایمان مادرشوهرم ۱۵ روزی پیشم بود خیلی بهتر بودم اما الان که تنهام خیلی ازش میترسم. نمیدونم چرا اصلا دلم نمیخواد برم سمتش گریه که میکنه انگار دارن با پتک میزنن تو سرم. قبل اینکه به دنیا بیاد همش منتظرش بودم بغل بگیرمش اما الان دلم میخواد دور باشه ازم فقط😭 کسی بوده مثل من دارم دیوونه میشم کی خوب میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ طفل معصوم کجاش ترس داره

این حرفرو نزن گلم

از بار مسئولیتت شونه خالی نکن

دیگه مادر شدین 

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

به خاطر تغییرات شدید هورمون یه ، صوت قرآن بگذار ،مرتب وضو بگیر 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
خیلی صدای گوش خراشی دارن ادم میمونه چطوری از چنین موجود کوچیکی این صدای بلند در میاد

تنها دفاع بچه گریه است دیگه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
تنها دفاع بچه گریه است دیگه

اره میدونم. اخه بعضی نوزادها گریه‌هاشون معقوله مال من از همون موقع که متولد شد کل بیمارستان گذاشته بود رو سرش😂 از بین نوزادهای دیگه واسه من فقط بلند بود