2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در محیط کاری باهاشون برخورد داشتم در یک کلام خانواده افتضاحی بودن 😐😑

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

خوب و خوش برخورد و دست و دلباز و مهربون بودن اونایی که من باهاشون ارتباط داشتم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من باهاشون وصلت کردمدرکل خوبنولی خیلی اقتصادی هستندنه ولخرجن نه خسیس ولی بشدت اقتصادین

منم یه مورد دیدم خیلی اقتصادیه

مثلا بهترین میوه رو مصرف میکنه یا باید بهترین غذارو بخوره ولی پول الکی اصن هدر نمیده

چجوری مثلا

خودخواه و زورگو 

بچهاشون و به غریبه ها ترجیح میدادن

بقیه چیزاشون هم به نظرم شخصیه سر همین نگم بهتره 

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

منم یه مورد دیدم خیلی اقتصادیهمثلا بهترین میوه رو مصرف میکنه یا باید بهترین غذارو بخوره ولی پول الکی ...

این ادمایی که من باهاشون برخورد داشتم دقیقا همین بودن پول مفت به کسی نمیدن و پول دوستن

ولی به قول دوستمون خسیس هم نیستن

خودخواه و منم دیدم توشون

من تنها مردم طالقانی که تو زندگیم دیدم فقط اون خانواده بودن سر همون اصلا نمیتونم بگم همشون یا اکثریت اونجورین  ولی خب بازم یه اشاره کردم که دقت کنی 

این ادمایی که من باهاشون برخورد داشتم دقیقا همین بودن پول مفت به کسی نمیدن و پول دوستنولی به قول دوس ...

اره منم میگم خسیس نیستن اصن

ولی خیلی حواسشون به خرج و اینا هست

از نظر خیانت و اینا چیزی ازشون نمیدونی؟