2777
2789

بچه ها منو خودش آورده خونه بابام بعد منم گفتم مگه نمیگی طلاقت میدم برو بده، منو گذاشت رفت خونمون که شهر دیگه ست منو نبرد منم رفتم مهریه اجرا گذاشتم سریعا عدم تمکین زد برام اظهارنامه اومد بعد با حیله ازم تو پیامک مدرک جمع کرد دو نفرو آورد خونمون الکی اومدن خودش که مارو فحش داد رفت اونا هم فقط گفتن مشکلتون بچگانس ینی اصلا دنبالم نیومده بودن فقط خواست شاهد جمع کنه که خونه ما اومدن دنبالم با وکیل صحبت کردم گفت با این مدارک محکوم میشی فردا قراره برم پیش یه وکیل دیگه

منو تهدید میکنه که یه روز تو دستم میمیری ولی من نمیتونم ثابت کنم مدرکی ندارم فقط تو پیاما گفته من اونطور گفتم تو بترسی اخلاقتو درست کنی🤣

نمیدونم چیکار کنم من اصلا تو فکر نفقه اینا نیستم ولی عدم تمکین بخورم به ضررمه

خدا کنه وکیله بتونه کاری کنه برام، خدایا خودت شاهد و پارتیم شو من کسیو ندارم من پدر ندارم😢 کمک کن لطفا 

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

مطمئن باش خداپشتته حتی اگه به حقوحقوقت نرسی جای دیگه برات جبران میکنه و روسیاهیش میمونه برایکی دیگه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئن باش خداپشتته حتی اگه به حقوحقوقت نرسی جای دیگه برات جبران میکنه و روسیاهیش میمونه برایکی دیگه

اینا منو بازی دادن مدرک جمع کنن بازی روانی راه انداختن منم ساده شدم اگه صدای فحش دادنشو ظبط میکردم خیلی خوب میشد کاش یه جوری شه ببرم خدایا کاش قاضی آدم خوبی باشه خیلی نگرانم

گفته به هیچ عنوان طلاقش نمیدم بمونه خونه باباش تا پیر شه نفقه بده بهش فشار میاد مهریه بده بهش فشار میاد آخرش خودش میره طلاق میده

بگو من می‌خوام برم رام نمیده.خودش بیرونم کرده.زندگیمو میخام

نه آخه نرفتم که بیرونم نکرده اونجا که نمیشه دروغ گفت