2777
2789
یه چیز گلاب به روتون خونی سفیده شبیه پوست

خوب مال شیافه زدی خوبه که موادزائدت دفع شده 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیاف چی بمنم بگو کیست اعصابموخورد کردهههههه

آجی 700 خورده ای رضایت داشته بخدا هرچی کیست و کثیفی بوده دفع کرده منم وسوسه شدم خریدم ولی واقعا فکر نمیکردم همچین چیزی از رحمم خارج شه بیا ایتا بهت بگم چیکار کنی @kaniz_mahdi-fateme

انت حلاوة عیشتی انت السبب أنا على قيد الحياة🫀🫂 ❤🍀

آجی 700 خورده ای رضایت داشته بخدا هرچی کیست و کثیفی بوده دفع کرده منم وسوسه شدم خریدم ولی واقعا فکر ...

پیام دادم 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

پاکسازی رحم قبل بارداری

با ۹ سال از  ازدواج که میگذره نمیدونستم دکترم هم چیزی نگفت 

اسم شیافش چیه تحقیق کنم راجبش؟

پریودتون تنظیم بوده همیشه که اینو دکتر داده بهتون یا خودسرانه مصرف کردید 

‌کاش بیشتر بهم بگی در موردش 

با ۹ سال از ازدواج که میگذره نمیدونستم دکترم هم چیزی نگفت اسم شیافش چیه تحقیق کنم راجبش؟پریودتون تن ...

سوپر شیاف آیلا نه تجویز دکتر نیست گلم ولی پاکسازی میکنه

انت حلاوة عیشتی انت السبب أنا على قيد الحياة🫀🫂 ❤🍀