2777
2789
عنوان

دیت صبحانه داریم و من هنوز بیدارم😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه‌پنج نرین یکم بیشتر بخابین مثلا ۷ برین

میشههه ولی جوگیر شدیم گفتیم ۵ صبح😭😂

اره باید بهش بگم دیرتر بریم😅

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

میشههه ولی جوگیر شدیم گفتیم ۵ صبح😭😂اره باید بهش بگم دیرتر بریم😅

اره خیلی زوده من خستم 😂نمیتونم تصور کنم شما هم پنج برین 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

ماهم صبح دیت داریم ۷ اینا منم جن نمیزاره بخوابم تاپیک آخرم گفتم😂💔

ای جوونم خوش بگذره 😍😍

دیدم عکسشو😖

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

وای من عاشق دیت صبحانم

منممم😁

مرسی فداتشم💕

بمونی تو حال خوب قشنگم🌺💗💐

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

خوشبحالت من ک جوونیم رفتو هیچ کس نگاهمم نکرد

این چه حرفیه عشق که سن و سال نمیشناسه🥲

امیدوارم آدم مناسبی وارد زندگیت شه و بیای از حس و حال خوبت برامون تاپیک بزنی💕💕

این چه حرفیه عشق که سن و سال نمیشناسه🥲امیدوارم آدم مناسبی وارد زندگیت شه و بیای از حس و حال خوبت بر ...

خیلی ممنون عزیزم 

چی بگم من به اندازه ی دخترای این دوره زیبا نیستم و بلدم نیستم چیکار کنم

منم امیدوارم شما پایدار بمونید و عشقتون واقعی و مانا باشه💓

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

وای خیلی حال میده منو شوهرم میرفتیم کوه

ما هم اکثر جمعه ها صبح میریم کوه😁

اره خیلی زوده من خستم 😂نمیتونم تصور کنم شما هم پنج برین

پس خسته نباشی😂💖

۵ صبح ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بلههههههه