2777
2789
عنوان

خانما میشه بیاین

218 بازدید | 35 پست

شما هیچ وقت پریودتون از نوار نمیزنه بیرون؟

اگه میزنه چیکار میکنید که دیگه نزنه

من نمیدونم چیکار کنم نوار سایز بزرگ گرفتم ولی با این حال از صبح تا الان چند دست لباس عوض کردم انقدر که لباسام کثیف میشه

الان دوباره لباسم کثیف شده بخدا دارم دیوونه میشم چیکار کنم

راحت نمیتونم بخوابم همش با استرس اینکه فرش یه وقت کثیف نشه هرچند دیقه از خواب میپرم

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی نوجوان بودم خونریزیم زیاد بود دو تا نوار میذاشتم

منم میخواستم دوتا نوار بزارم

ولی نگاه کردم دیدم اینجوری یه بسته نوار تو یه ساعت تموم میکنم💔

شلوار تنگ بپش که پا میشی تکون میخوری نوارت تکون نخوره که بریزه

شلوارم جذبه

خیلی رعایت میکنم ولی نمیدونم از کجا میزنه بیرون

میگن کاپ خوبه بنظرت کاپ بگیرم اصلا نمیدونم چی هست فقط تعریفشو شنیدم

هروقت اومدی لایکم میکنی؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

چرا. ميزنه بيرون. 

دوتا نوار بذار

از شرتكس استفاده كن

و بهترييييين روش واسه اينكه از پشت نزنه بيرون:سه تا دستمال كاغذي رو بذار پشتت(لاي باسنت. ببخشيد رك گفتم. ميخواستم خوب متوجه شي). ديگه از پشت نميزنه بيرون. راحت با كمر ميتوني بخوابي. چون اينجوري خون پشت اون دستمالا گير ميكنه و كثيف نميشي

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.