2777
2789

با خانواده همسرم دارم زندگی میکنم از وقتی که خب عروسی کردیم

سه ساله عروسی کردم و اینجام سه تا اتاق دارن ی اتاق کل جهزیمو گذاشتم ی اتاق خودمم

تو این تایم

زمین خریدیم خونه میسازیم تموم شد انشالا میریم

همسرم خودش واسه خودش عروسی گرفته همه پدرشون میگیره این پدره پول نداره

اصلا ۵۴ سالشه دو عمرش دو ساله داره کار میکنه بفکره هیچی نبود نه بچه نه ایندشون

سه وسایل بزرگو هنوزم اینا نخریدن

سه ساله بچه دارم ی اسبابازی دستش ندادن در این حد

هر کار کردیم کم پیش خودمون انجام دادیم

عید ۵ فروردین ۱۷۵ چک داشتیم ۳۰ فروردین اینا چک داشتن به همسرم میگف پر شو

در حالی ک دو ماه دیگ ۲۴۰ باز چک داشتیم

اصلا نمیفهمن ادمو هیچیییی بفکره خودشونن

خلاصه‌ بریم اصل حرفم

هر دو دو روز شیر میخریدیم برا دخترم پولشو ماهی میدادیم

ی بار اینا اولین بار ۵۰۰ دادن

اتاق بودم دیدم مادرشوهرم میگه ۲۱ بار اوردیم پدرشوهرم گف خودش بره بده خب

منم از اتاق در اومدم گفتم بچم سه سالشه ی اسبابازی دستش ندادین هچ نمیخایم

ی ۵۰۰ من نداشتم شما دادین من واسه خودم چیکار کردم که پولشو ندادم هیچی ندارم از کفشم خجالت میکشم بچم لبتس نداره واسه بدهی واسه خونه

منم میخام فردا برم ۵۰۰ بفرستم به اینا ۵۰۰ هم تا الان شیر اوردیم بدم به طرف

درسته دو تومن کلا پول دارم ی تومنم میره میخام بدم خجالت بکشن

بعدش برم خونه مامانم

نظرتون مثل خواهرانه کمکم کنید؟!

کاربری دست دو نفره🙏🌱 تو تا ابد در این جسم باقی نخواهی ماند پس با شرف زندگی کن :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توقعتو بیار پایین نداشتن دیگه میدونستی ندارن خودت فرزند اوردی ایشالا از پسشم بر میای دعوام باهاشون ن ...

بخدا هیچ توقع ندارم چی خاستم ازشون وظیفه هاشونو فقط گفتم که باید میکردن نکردن

الان پولاشونو بدم نظر بدین؟!

کاربری دست دو نفره🙏🌱 تو تا ابد در این جسم باقی نخواهی ماند پس با شرف زندگی کن :)

بخدا هیچ توقع ندارم چی خاستم ازشون وظیفه هاشونو فقط گفتم که باید میکردن نکردنالان پولاشونو بدم نظر ب ...

وظیفه سرشون نمیشه متاسفانه 

اینا همون نسلی هستن که بچه میاوردن که نوکریشونو بکنه 

فکر کردی میتونی اینا رو متقاعد کنی؟

رفتم این راهو تا اخر نفهمیدن و نخوااااهند فهمید 

بشین زندگیتو بگن و زودتر جداشین ازشون برین خونتون

بخدا هیچ توقع ندارم چی خاستم ازشون وظیفه هاشونو فقط گفتم که باید میکردن نکردنالان پولاشونو بدم نظر ب ...

حالا اگه ضروریه بذار پوله دستت باشه غریبه نیستن بعدا پسشون میدی 

اگر دارن خودشونو جر میدن پولو بنداز جلوشون چه میشه کرد

چرا بقیه باید پکله خرجه بچت رو بدن؟شوهرت اگه مرد نبود،نباید ازدواج میکرد

نه شوهرم میده مقصر منم گفتم اینا بدن من بفکره خونه بودم

حالا اگه ضروریه بذار پوله دستت باشه غریبه نیستن بعدا پسشون میدی اگر دارن خودشونو جر میدن پولو بنداز ...

نیازی ندارم انچنانی بدم برم خونه مامانم؟!

میگذره. با هر سختی آسانی هست. خونه تون درست بشه از دست اینا هم راحت میشی. 

نه، به نظرم خودتو آدم بده نکن. چون مامانم تجربه داشته شبیه این. یه بار فقط به روشون آورده و کمی تندی کرده، هنوز دارن میگن و پشت سرش حرف می‌زنن و...

کلا بیشعورن. از آدم بی‌شعور انتظار نداشته باش. کارت های خودتو درست بازی کن. مثلاً نمی‌دونم شاید یه انتخاب این باشه که با زبون خوش به همسرت بگی که خانوادت پول دادن و بعدش گفتن، (شبیه گلایه نباشه، با پنبه سر ببر، انگار مثلاً داری مهربونی می‌کنی) خب بهشون فشار نیاریم، بهشون پس بده. (دیگه خود همسرت باهاشون حرف میزنه، هیچ سوء تفاهمی براش پیش نمیاد، و اولین کسی که بهش خبر داده تویی. نه اینکه فردا دعوا کنی بعد اول اونا بهش بگن بیا ببین زنت چطوری با ما رفتار کرد!!!!! و اون هم شاکی بشه.) 

این همه تحمل کردی. الانم باهاشون بد رفتار نکن، چیزی نمونده. خودتو تو اون شرایط نذار. 

خونه مادر رفتن اشتباهه

نکنید اینکارارو

شما قبلش باید شرایطو میسنجیدی احتمال میدادی پیش میاد 

اما افرین بهت شوهرتون قدرتونو باید بدونه ک کنارش صبر دارید و تحمل میکنید ک خونتون ساخته بشه 

اصلا اجازه دخالت ندید ک سخته چون یجا هستید اما تحمل کنید یکم تا برید و جاب جا شید توقع هم نداشته باشید از کسی 

وظیفه سرشون نمیشه متاسفانه اینا همون نسلی هستن که بچه میاوردن که نوکریشونو بکنه فکر کردی میتونی اینا ...

متقاعد چی نمیتونم بکنم؟!

الان بهترین راه چیه به اینا اینطوری رفتار کنم؟!

چه راهی میشه از خودتم بگی 

نیازی ندارم انچنانی بدم برم خونه مامانم؟!

عزیزم قهر نرو آخرش باید برگردی ،تاالان زحمت زندگیتو کشیدی چرا غم و غصه میسازی برا خودت ،دیگه ول کن 500تومن چیه ،صدقه سر بچه ت ،شاید واقعا دستشون تنگه عیب نداره ،منت پول اونارو نیار سرخودت