جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم همیشه بستع نمیشن ولی براینکه کم بشن وکمرنگ محو سرم های پوستی که منافذ مبیندن شستشو دو مرحله ای وقتی ارایش میکنی اول صورت با میسلار واتر پاک کن بعدش روتین تونر بزنید برای منافذ ببند موعق ارایش میکند زیرسازی انجام بدید
سلام عزیزم فقط یه سوال من کرم ضدآفتاب رنگی استفاده میکنم درسته بیفایده اس ولک میندازه صورتو
اره خواهرشوهر من همیشه رنگی استفاده میکنه پوستش سفیده و پر لک شده جدیدا
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
عزیزم همیشه بستع نمیشن ولی براینکه کم بشن وکمرنگ محو سرم های پوستی که منافذ مبیندن شستشو دو مرحله ا ...
ممنونم❤️ حتی مزو یا میکرو هم موقتیه؟