2777
2789

اسمتو بگو برگاتو بریزونم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

منم لایک کن اگ اومد خیلی نیاز دارم

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیرهن سبز تنته؟

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

مردادی یا شهریوری هستی؟🚶🏼‍♀️

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

هشت ثانیه دیگه یا هشت ساعت دیگه یا هشت روز دیگه یا هشت ماه دیگه یا هشت سال دیگه یه خبر خوب بهت میرسه

(فالگیر تنظیم بازاری)

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

اگه یچی بلدی بگو منم سوال دارم

من حسم اوکیه ولی چند وقته ازش کار نکشیدم😂و بعضی وقتام کار نمیکنه ولی در کل خوبه چیزیو حس کنم حتما اتفاق میوفته

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_