2777
2789
عنوان

۹ماه دیگه یعنی برج ده

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزدیک خونه مادر شوهر بد نیست؟واسه زندگیم میترسم

نیم ساعت فاصله داره دیگه تو یه کوچه که نیستین.خوبه دیگه. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

جدا نشی ازشوهرت هرجا بود خودتم باش

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
چرا

عزیزم بر اساس احساس و حساسیت زنانگیت ی چیزایی رو باید درک کنی دیگه..واقعا نمیدونی چراااا

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
ماهی یبار میاد

نه خوب نیست بمون همین تهران

اگر میتونی وام بگیرید خونه بخرید همینجا وگرنه ی خونه خوب کرایه کنید 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
چرا

تو این دوره زمونه آدم دیگه حتی به چشماشم اعتماد نداره عزیزم اصلا و ابدا شوهرت و تنها نزار

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

شهرستان خونه بخرین. بدین اجاره تهران خودتون اجاره کنید

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
نزدیک خونه مادر شوهر بد نیست؟واسه زندگیم میترسم

مهم شهری هست که میخوای بری واینکه شوهرت ماهی یه بار میاد واقعا سختت هستا

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
شهرستان خونه بخرین. بدین اجاره تهران خودتون اجاره کنید

نمیصرفه اینجوری

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نمیصرفه اینجوری

بهتر از اینکه بگه وااای شوهرم بایکی دیگه هَست. وای شوهرم سرد شده واای هوو وااای... 

نه عزیزم اصلااا خوب نیست. زن و شوهر باید کنار هم زندگی کنن. بحث خیانت و اینام نیستااا. ولی زندگیت کنار همسرت مسلما شیرین تره تا اینکه تو یه خونه ی بزرگ توی شهرستان باشید تنها و دور از همسر.