2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده ذهنم درگیره

93 بازدید | 17 پست

عصری با خواهرم رفتیم دکتر دم آسانسور یه پسر خیلی هول به طرز خیلی بدی به خواهرم نگاه میکرد من متوجه شدم و خیلی عصبانی شدم و ادای پسره رو در آوردم و چپ چپ نگاش کردم و یه کم هم آروم غر زدم که مرتیکه بی شعور خجالت نمیکشه 

یه خانمه با کلاس منو دید که ادا درآوردم الان خیلی ناراحتم که به خاطر یه آدم عوضی آبروم رفت 

خواهرم میگه تو الکی حساسی نباید برات مهم باشه ولی من خیلی رو خواهرم و مادرم حساس میشم تو همچین مواردی

من اشتباه کردم می دونم ولی خیلی عصبی شدم

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال سخت نگیر خانمه که نمیشناستت 

بعدشم من غیراز خواهرمادر رو رفیقامم غیرتت دارم عیب نداره

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

بیخیال سخت نگیر خانمه که نمیشناستت بعدشم من غیراز خواهرمادر رو رفیقامم غیرتت دارم عیب نداره

خواهرام بهم میگن تو دیوونه ای و مسخرم میکنن ولی من خیلی روشون غیرت دارم واقعا اذیت میشم

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره