2777
2789

بابام میگه انقدر از خودت خنگی نشون دادی چسب زخم چسبوندن به مانتوت

عزیزان من میدونید چیه ادمایی مثل شما که مردم مسخره میکنید حق گلایه ندارید چون دنیا به خاطر ادمایی مثل شما بد شده ادمایی که تحقیر میکنید و اذیت میکنید شما حق ندارید بگید زمونه بد شده زمونه بد نشده شما بدش کردین لطفا تو سختی هاتون از تنهایی و زمونه بد شکوه نکنید

ازمون شهری راهنمایی و رانندگی بود

راستش امیدوارم به زمانی برسیم که هر ادمی با هر عقیده ای مورد احترام باشه البته جز اخلاق ها مضر و بد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت چه رفتار هایی برا ادمای ساده اس

زود باور میکنن حرف یکیو مثلا طرف میگه گاو نر شیرش بهتره میگه عه واقعا؟؟ درصورتی ک یکم فکر نمیکنه بگه حیوون نر که شیر نمیده 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

زود باور میکنن حرف یکیو مثلا طرف میگه گاو نر شیرش بهتره میگه عه واقعا؟؟ درصورتی ک یکم فکر نمیکنه بگه ...

نه اینجوری هم نیستم استرس می گیرم زیغد حرف می زنم ولی حرفی نیس که کسی ناراحت کنه یا زشت باشه کلا حرفه دیگه الانم استرس داشتم

نه اینجوری هم نیستم استرس می گیرم زیغد حرف می زنم ولی حرفی نیس که کسی ناراحت کنه یا زشت باشه کلا حرف ...

متوجه حرفت نشدم

میگم آدمای زود باور رو میگن ساده

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

فهمیدم میگم زیاد حرف زدن چی

زیادحرف زدن هم همینطوریه  حرف زدن بجا باید باشه  تومدرسه ما ی دختره خیلی حرف میزد یسره ام مسخرش میکردن یا میگفتن نگین یدقه دهنتوببند دیگه😆😄بااینکه دختر باحالی بود ازنظرمن

زیادحرف زدن هم همینطوریه حرف زدن بجا باید باشه تومدرسه ما ی دختره خیلی حرف میزد یسره ام مسخرش میکر ...

منم زیاد حرف میزنم مخصوصا وقتی استرس میگیرم تا حالا خیلی بهم نگفتن دهنت ببند ول تو کلاس لنقدر کیوت ساکت میشدم میگفتن اشکالی نداره حرف بزن البته بعد یه سال که رومون تو رو هم باز شد

منم زیاد حرف میزنم مخصوصا وقتی استرس میگیرم تا حالا خیلی بهم نگفتن دهنت ببند ول تو کلاس لنقدر کیوت س ...

خب پس ساده ای دیگه یبارم زیاده که بهت بگن دهنتو ببند ..

کم حرف بزن 

خب پس ساده ای دیگه یبارم زیاده که بهت بگن دهنتو ببند ..کم حرف بزن

سخته نمیشه ولی خب چرت و پرتم نمیگم‌ باور کن به اندازه بقیه حرف میزنم ولی خب به من میگن زیاد حرف میزنی خیلی که نه ولی یه بار دوسام سرش درد میکرد بعد ما دوتا کلاس بودیم برگشت گفت سرم درد میکنه ادامه نده بعد یه مدتم حالش بد شد بردنش خونه منم گرفتم خوابیدم

خب پس ساده ای دیگه یبارم زیاده که بهت بگن دهنتو ببند ..کم حرف بزن

یه چی بگم ولی هیچکدوم از اینا حتی اگه درست باشه دلیل نمیشه کسی مسخره کنی گاهی ادم باید درک داشته باشه ادمایی که زیادی تنهان زیاد حرف میزنن من از۷سالگیم شایدم کمتر از این سن روزی۱۲ساعت تنها بودم تا زندگی کسی زندگی نکردیم نمی تونیم اون ادم رو قضاوت کنیم چه فلسفی شدم