2777
2789
یعنی عکس ها رو منظم بزنم؟

الان كه كلا جا نداره اين ديوارت،اصولش اينه ١/٣ ديوار رو فوقش ميتونى پر كنى اونام بايد يه نظمى داشته باشه كه چشم بيننده خسته نشه عين پازل كه درسته قطعاتش كج و كوله هم باشه اما در آخر به مربعى مستطيلى ختم ميشه،دور يا نزديكم نصب ميكنه يه نظمى در نهايت بهش بده

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
الان كه كلا جا نداره اين ديوارت،اصولش اينه ١/٣ ديوار رو فوقش ميتونى پر كنى اونام بايد يه نظمى داشته ...

عکس ها رو بر میدارم و جا به جا میکنم میشه نظرت رو در مورد در و دوتا فانوس کنارش بدی؟اابته گفتم داخل در رو عکس های قدیمی از خانواده و دوست و آشنا چسبوندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس ها رو بر میدارم و جا به جا میکنم میشه نظرت رو در مورد در و دوتا فانوس کنارش بدی؟اابته گفتم داخل ...

من بودم نميزدم تو اين ديوارتو بايد تصميم بگيرى يا سنتى ميخواى كه در و فانوست اكى بقيه قاب ساده ها رو بردار يا ساده ميخواى كار كنى كه از خير در و فانوس بگذر،عكس يا تابلو آبيه كنار در و ببر زير عكس بچت و در امتداد خطوط اون نصب كن،قاب گوشه سمت چپ عكس بچت رو ببر سمت راست بچه و هم امتداد با ع بچه تصب كن اضافاتم بردار

البته جسارت نباشه من نظرمو گفتم😊

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂