2777
2789
عنوان

از صبح اعصابم خورد تاپیک پربازدیدا دیدم اعصابم خورد تر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4281 بازدید | 216 پست
من ندیدمشاما من هیچ وقت پزشک یا پرستار بد ندیدمپیش اومده بعضی ها تشخیصشون عالی تر و بهتر بودهولی همش ...

تو همه قشری بد و خوب هست ولی دیگ مردم انگار متنفرن از ماا

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
منم عاشق پرستاری ام ولی با خودم میگم اتاق عمل هم رشته خوبیه چون دیگه سر و کله زدن با بیمار و همراه ...

اره واقعا اعصابت ارومع

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهاجرت کن برو

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
خودتون برخورد داشتین تاحالا ؟ بعضیاشون خیلی تحقیرآمیز رفتار می کنند

اره بودن از همکارام بد برخورد میکزدن ولی خب واقعا شرایط پرستاری سخته آدم سالم دیوونه میشه توش

من ندیدمشاما من هیچ وقت پزشک یا پرستار بد ندیدمپیش اومده بعضی ها تشخیصشون عالی تر و بهتر بودهولی همش ...

تو بنده‌ی مقرب خدایی

ما دیدیم زیاد هم دیدیم بخصوص پزشکا

ازونا بدتر منشیاشون🤣🤣

تو چه قشنگی😍...

حرفت کاملا درسته

و این بدون هیچ ادم سالمی از روی دلخوشی نمیاد بیمارستان

در بدترین شرایط جسمی و روحی میاد پرستاری که به کارش علاقه نداره نباید بره این رشته

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

می‌دونی عزیزم هر آدمی با هر روحیه ای وارد این شغل شد صرفا به خاطر بازار کار 

در حالی که پرستاری یه روحیه صبور و مهربون میطلبه

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

خدا قوت عزیزم ،هر کسی دنیا رو از دریچه ی چشم خودش می‌بینه، دوستانی که به این راحتی توهین میکنن و غیر منصفانه یه قشر زحمتکش رو زیر سوال میبرن مشکل از خودشونه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
همه پرستارها نبود یه عده شون بعد هم پرستارها کم توهین نکردن

الان بیان به همه مادرا توهین کنن شما بهت برنمیخوره؟ میخوره

توقع نداری که یک عده توهین کنن پرستارا سکوت کنن

بهشون برمیخوره خب

اره بودن از همکارام بد برخورد میکزدن ولی خب واقعا شرایط پرستاری سخته آدم سالم دیوونه میشه توش

عزیزم درست ولی شرایط اون بیمار وهمراه هم خوب نیست اگه خوب بود که بیمارستان نبود قبول کنید که همه پرستارها با جون ودل کار نمیکنند دلسوز نیستن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

چون هزارتا تجربه بد داریم 

من نشده یه بار یه پرستار خوب دیده باشم 

بیمارستان دولتی هر بار رفتم 

یه گوشه داشتن غیبت میکردن

ده باید صدا کنی که جوابتو بدن

انگار رایگان کار میکنن یه عده 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم