2777
2789

من عمل کردم یک سال پیش بقیه خیلی تعریف میکنن اما خودم ناراضیم (فانتزی میخواستم دلیل نارضایتیم)

دکترم معروف نیس شهرستانه 

پارسال ۴۰هزینه کردم 

دوستم امسال پیش دکتر نوری قزوین عمل کرد ۵۵ تومن شدید افتظاح  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عمل کردم راضیم دوساله 

پیش دکتر احسان شفیعی انموقع ۲۶ تومن شد 

اون روز به یکی از بچه های سایت معرفیش کردم گفتن ۸۵ تومن اینا شده 

ولی بستگی به بینی هم داره عکس میفرستین خودشون ویس میدن میگن که چه مشکلی داره و چقدر هزینه میشه 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
من عمل کردم یک سال پیش بقیه خیلی تعریف میکنن اما خودم ناراضیم (فانتزی میخواستم دلیل نارضایتیم)دکترم ...

چقدر طول کشید تا ورمش بخوابه؟

درد ایناش چطور بود؟ دراوردن تامپون ؟

یعنی بینیت اونجوری که میخواستی نشده؟

پیجشو لطف میکنین؟چقدر طول کشید ورمش بخوابه؟

تو اینستا بزنید دکتر احسان شفیعی پیجشون بالا میاد من اینستا ندارم الان 

مال من ۵ ماه کبودی هم نداشتم کارشون خوبه 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
من ۴۰ روزه راضیم تا حدودی دوست دارم لاغر تر و باریک تر بشه و نوک تیز تر که گفتن ورمش بخوابه اینجوری ...

من قصد دارم عمل کنم فعلا دکتر خوب پیدا نکردم 

میخوام تا عروسیم که عیده تغییر بکنم ولی نمیدونم تا اون موقع ورمش تا چه حد میخوابه

الان عمل کنی تا عید ورمش میخوابه البته اگه استخوانی باشه بینیت مثل من کدوم شهری ؟

تبریزم

استخونی که نمیدونم والا ولی یکم قوز داره و بیشتر بخاطر پره های بینیم تصمیم گرفتم چون پهنه و البته که پولیپ بینی هم دارم بخاطر همین میخوام هردو رو باهم انجام بدم