مری____ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 162 عنوان عمل بینی 151 بازدید | 19 پست کیا عمل بینی داشتن و راضی بودن یا نبودن؟ بعدها بد شده یا مثل اولشه؟پیش کدوم دکتر؟هزینه عمل بینی الان چقدره ؟ حدودی؟ 1404/07/13 | 23:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aazahra79 عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 4138 من عمل کردم یک سال پیش بقیه خیلی تعریف میکنن اما خودم ناراضیم (فانتزی میخواستم دلیل نارضایتیم)دکترم معروف نیس شهرستانه پارسال ۴۰هزینه کردم دوستم امسال پیش دکتر نوری قزوین عمل کرد ۵۵ تومن شدید افتظاح
ارکیده۷۷۸۸۹۹ عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 5766 من ۴۰ روزه راضیم تا حدودی دوست دارم لاغر تر و باریک تر بشه و نوک تیز تر که گفتن ورمش بخوابه اینجوری میشه باید ۶ ماه صبر کنم ۸۰ تومن عملم شده پیش دکتر کاظمی اهواز شما چطور؟
aazahra79 عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 4138 برا بعضی ها به مرور بد شده برا بعضی ها هم نه به نظر من به کار دکتر بستگی داره
گاگی عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6329 من عمل کردم راضیم دوساله پیش دکتر احسان شفیعی انموقع ۲۶ تومن شد اون روز به یکی از بچه های سایت معرفیش کردم گفتن ۸۵ تومن اینا شده ولی بستگی به بینی هم داره عکس میفرستین خودشون ویس میدن میگن که چه مشکلی داره و چقدر هزینه میشه لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
roonaak عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 1630 ۱ماهه عمل کردمدکترم عالیهاکبر اعتمادی تهران رویایی دارم که غیر ممکن نیست...🤍🖤
مری____ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 162 من عمل کردم یک سال پیش بقیه خیلی تعریف میکنن اما خودم ناراضیم (فانتزی میخواستم دلیل نارضایتیم)دکترم ... چقدر طول کشید تا ورمش بخوابه؟درد ایناش چطور بود؟ دراوردن تامپون ؟یعنی بینیت اونجوری که میخواستی نشده؟
مری____ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 162 ۱ماهه عمل کردمدکترم عالیهاکبر اعتمادی تهران هزینه شو اگه مشکلی نیست میشه بگید ؟
roonaak عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 1630 هزینه شو اگه مشکلی نیست میشه بگید ؟ فکر کنم همه چیش ۷۰ تومن رویایی دارم که غیر ممکن نیست...🤍🖤
مری____ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 162 من عمل کردم راضیم دوساله پیش دکتر احسان شفیعی انموقع ۲۶ تومن شد اون روز به یکی از بچه های سایت معرفی ... پیجشو لطف میکنین؟چقدر طول کشید ورمش بخوابه؟
گاگی عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6329 پیجشو لطف میکنین؟چقدر طول کشید ورمش بخوابه؟ تو اینستا بزنید دکتر احسان شفیعی پیجشون بالا میاد من اینستا ندارم الان مال من ۵ ماه کبودی هم نداشتم کارشون خوبه لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
مری____ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 162 من ۴۰ روزه راضیم تا حدودی دوست دارم لاغر تر و باریک تر بشه و نوک تیز تر که گفتن ورمش بخوابه اینجوری ... من قصد دارم عمل کنم فعلا دکتر خوب پیدا نکردم میخوام تا عروسیم که عیده تغییر بکنم ولی نمیدونم تا اون موقع ورمش تا چه حد میخوابه
ارکیده۷۷۸۸۹۹ عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 5766 من قصد دارم عمل کنم فعلا دکتر خوب پیدا نکردم میخوام تا عروسیم که عیده تغییر بکنم ولی نمیدونم تا اون ... الان عمل کنی تا عید ورمش میخوابه البته اگه استخوانی باشه بینیت مثل من کدوم شهری ؟
مری____ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 162 الان عمل کنی تا عید ورمش میخوابه البته اگه استخوانی باشه بینیت مثل من کدوم شهری ؟ تبریزماستخونی که نمیدونم والا ولی یکم قوز داره و بیشتر بخاطر پره های بینیم تصمیم گرفتم چون پهنه و البته که پولیپ بینی هم دارم بخاطر همین میخوام هردو رو باهم انجام بدم