2777
2789
عنوان

شوهرم تصادف کرده از ترس اینکه بیمه نداشتیم فرار کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 97 پست
کارشناس خسارت تعیین کرده دیگ ربطی ب فرار کردن نداره ک میگین شوهرتون مقصر بوده ،

شوهرم فرار کرده همون لحظه نیستاده

بعدش این اقا خودش زنگ زده ب راهنمایی رانندگی اومدن کروکی کشیدن

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب همچین مردی وایب زنانه بهت نمیده ؟ اینا کارای مردا نیست تو باید این کارو کنی و اون بهت قوت قلب بد ...

ول کنید دیگه

به شما چه

همون مردای شما وایب مردانه میدن بسه

خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴
نه عزیزم نمیده چون مردانگی خودشو داره خوبی زیاد داره

امیدوارم کارت حل بشه گلم❤️

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

ول کنید دیگهبه شما چههمون مردای شما وایب مردانه میدن بسه

به توچه با تو حرف زدم ؟؟ تاپیک توعه ؟ 

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

به توچه با تو حرف زدم ؟؟ تاپیک توعه ؟

آفرین جواب خودتو دادی

فشار بهت اومد فقط بهت تذکر دادم؟داری ته دل مردمو خالی میکنی که شوهرت ایراد داره

به تو چه ،به تو چه خونه خراب کن

شوهرم فرار کرده همون لحظه نیستادهبعدش این اقا خودش زنگ زده ب راهنمایی رانندگی اومدن کروکی کشیدن

اصلا ربطی ب فرار نداره خانم محتررم شوهرتون تواون تصادف مقصر بوده ،تقصیرش هم فرار نبوده ،شوهرتون زده فرار کرده مقصر تصادف بوده

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

اصلا ربطی ب فرار نداره خانم محتررم شوهرتون تواون تصادف مقصر بوده ،تقصیرش هم فرار نبوده ،شوهرتون زده ...

اگه شوهرم زده چرا جلو ماشین چیزیش نشده

پشت رفته داخل

آفرین جواب خودتو دادیفشار بهت اومد فقط بهت تذکر دادم؟داری ته دل مردمو خالی میکنی که شوهرت ایراد داره ...

اره راست گفتم و خواهرنه چون ایشون الان داره غصه میخوره . تو هم فشاری نشو چون آدم باید خیلی نفهم باشه بخاطر چند تا پست بخواد خونشو خراب کنه . توام سعی کن سرت تو کار خودت باشه نه تو خلاعه مردم 

بخدا ادمو میخوان ناامید کنندیگه نمیشه بیای مشکلاتت رو بگیهزار چیز بار ادم میکنن

عزیزم گوش ندیا

خدا رو شکر عاقلم هستی خودتم گفتی که هر کسی یه ایرادی داره

این بدبختام عقده این میخوان فقط مردمو از زندگیشون دلسرد کنن

آفرین جواب خودتو دادیفشار بهت اومد فقط بهت تذکر دادم؟داری ته دل مردمو خالی میکنی که شوهرت ایراد داره ...

ولش کن عزیزم من اینقد پخته ودنیا دیده هستم ک با این حرفا نمیلرزم اونم داره از رو ظاهر قضیه قضاوت میکنه

اگه شوهرم زده چرا جلو ماشین چیزیش نشدهپشت رفته داخل

دنده عقب گرفته اومده زده یا میخواسته دور بزنه دنده عقب داشته

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

دنده عقب گرفته اومده زده یا میخواسته دور بزنه دنده عقب داشته

شوهرم میخواسته بپیچه اون اقا سرپیچ نتونسته سرعتش رو.کنترل کنه ب شدت میزنه ب پشت ماشین