2777
2789

دوماه پیش یه موتوری از پشت بهش میزنه 

شوهرم سرپبچ میخواسته دور بزنه ک موتوری باسرعت زیادمیزنه سپر عقب ومیوفته ولی چون ماشینمون بیمه نبوده شوهرم از ترس فرار میکنه

الان طرف رفته شکایت کرده خواسته حسابامون ببنده وپلاک ماشین قفل کنه ک نتونسته قاضی اجازه نداده

الان منتظریم ببینیم حکم کی میاد میدونم ب نفع اون صادر میشه چون شوهرم فرار کرده ولی اگه ایستاده بود الان ما گرفتار نبودیم واون اقا محکوم میشد

اون اقا هم سالمه چیزیش نشده الکی میگه 36 تومن خرج موتورم شده چقد مردم این دوره حروم خور شدن 

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار به حروم و اینا ندارم الان ولی کار درستی نیست فرار کردن 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

وا؟؟خوب وایمیستاد.................منم از بیمه ماشینم استفاده نمیکنم .....آزاد پول میدم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اگه از پشت زده و کل قضیه همینه که مشکلی پیش نمیاد

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

اخه چون شوهرم فرار کرده کارشناس ک اومده کروکی ب نفع اون کشیدن

خب اگه فیلمی چیزی بتونید از دوربینها در بیارید که غز پشت زده کلا اون مقصره هیچی نمیتونه بگیره

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

بعضیا حروم خور شدن،  بعضیا هم وجدان و غیرت ندارن و فرار رو به وایسادن و رسیدن به حال مصدوم ترجیح میدن. 😞😑

یه موتوری به همسرخواهرم زدو بنده خدا پاش یک ماه رفت تو گچ. 

اونقدر بزدل بود ، فرار کرده بود. 

واقعا نمیدونم به اخرت اعتقادی ندارن؟ 

وجدان داشتن به شدت مهم تر از بیمه داشتن هست. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ماشینم بنام منه کلا الان از من شکایت شده

دبروز ی پرایدی محکم زدم به سپر شوهرم . سپر ماشین جابه جا شد . شوهرم کارتشو گرفت . با مرده رفتن تعمیرگاه درست کرد براش . اومدیم خونه . به پلیس و اینا هم زنگ نزدیم . شوهرت اشتباه کرد فرار کرد . مدل ماشینتون چیه؟

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

خب اگه فیلمی چیزی بتونید از دوربینها در بیارید که غز پشت زده کلا اون مقصره هیچی نمیتونه بگیره

اون قسمت اصلا دوربین نیست یعنی دوربین ب جهت مخالفه تصادف هست

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست