2777
2789

بی سوادی وفهم کافی نداشتن و بی پولی

بخوایم یا نخوایم ازدواج ومعقوله فرزند اوری خیلیا بمعنای درست پیش نمیرن ورسما جفت گیری عین حیوانات دارن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان یکی میاد میگه نههههههه بچه آوردن من به شما آسیبی رسونده مگه

آخه استارتر مجرد هست و اصلا صلاحیت نظر دادن راجع به فرزند آوری رو نداره...

عمه من زندگی اش سخت بوده ۹ تا بچه آورده بعد این ۹ تا بچه اونقدر به مرور پولدار شدن و صاحب کلی ملک و املاک که الان با آسودگی زندگی میکنند.

ممکنه این همه ثروت اشون برکت بچه هاشون بوده باشه

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

آخه استارتر مجرد هست و اصلا صلاحیت نظر دادن راجع به فرزند آوری رو نداره...عمه من زندگی اش سخت بوده ۹ ...

اتفاقا استارتر ممکن شرایط زندگیش به نحوی بوده باشه که دوست نداره بچش تجربه کنه اینکه آدما تو محدودیت هم ستاره میشن مال قدیم بود نه با این تورم و وضعیت اقتصادی کسی که از قشر ضعیفی و یه کار معمولی داره فقط میتونه کرایه خونه و خیلی همت کنه یه رهن خونه کنار بزاره پس آوردن یه بچه تو جایی که خودت شرایط درستی نداری سخت بعد اصلا جدا از مولفه پول محیط خیلی تاثیر داره

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

اتفاقا استارتر ممکن شرایط زندگیش به نحوی بوده باشه که دوست نداره بچش تجربه کنه اینکه آدما تو محدودیت ...

مشخصه مجرد هستی...

وقتی ازدواج کنی با دو مفهوم تلاش و برکت بیشتر آشنا میشی...

ازدواج خیلی باعث برکت زندگی آدم میشه...

و وقتی یک قدم تلاش کنی در راه خدا و رزق حلال، شاید بشه گفت خداوند صد قدم کمک ات میکنه...

آدمی میشناسم تو همین دوره زمونه بین ۶ تا خواهر برادر بچه آخر بود و وضعیت اقتصادی خیلی نامناسبی داشت، گاهی خواهر برادر بزرگتر لباسی چیزی براش میخریدن، دو تا بلیز شاید بیشتر نداشت، بعد ازدواج آروم آروم کارش پیشرفت کرد و خودش هم همزمان درس و کار و تلاش داشت، بعد چند سال از ازدواج اش اونقدر ثروت مند شد که به ۵ خواهر برادر بزرگترش پول کمک یا قرض یا هدیه میداد.

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

مشخصه مجرد هستی...وقتی ازدواج کنی با دو مفهوم تلاش و برکت بیشتر آشنا میشی...ازدواج خیلی باعث برکت زن ...

من نمونه آدمای اطرافم هم که ازدواج کردن دیدم که همش در حال دویدن هستن من ترجیح میدم با منطق جلو برم تا اینکه بگم فلانی روزی خودشو میرسونه و یه آدم دیگه رو بدبخت کنم

در مقوله ازدواج هم همینطور ترجیح میدم وقتی ازدواج کنم که هم من هم طرف مقابل به یه نقطه امنی از درآمد کار و رفاه رسیده باشیم

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

من نمونه آدمای اطرافم هم که ازدواج کردن دیدم که همش در حال دویدن هستن من ترجیح میدم با منطق جلو برم ...

لذت با هم تلاش کردن خیلی بیشتر هست...

اگر از اول ازدواج هر کدوم یه ماشین زیر پا داشته باشید براتون عادی هست ولی اگر بعد ازدواج هر دو با پس انداز و برنامه ریزی تلاش کنید برای خریدن ماشین، وقتی خریدید اونقدر از ماشین تون لذت میبرید چون برای اینکه بهش برسید صبر و تلاش داشتید.