2777
2789

میخوام اجاره خونمو بالا ببرم

سال اول ۳ میلیون بود کردم ۵ بعد ۷ بعد ۹ نمیدونم الان بکنم ۱۱ یا نکنم چکار کنم 

مشکل اینجاست که میگن ما نمیتونیم تمام حقوقمون میره رو اجاره نکن 

از یک طرف عذاب وجدان میگیرم و اذیت میشم.

از یک طرفم دلم میخواد زیاد کنم اختیار خونمو دارم دلم بخواد می‌تونم بکنم ۱۵ یا ۱۳ چکار کنم 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

بابای من خونه 85 مری تو بالا شهر باهمه امکانات داده 150 ماهی 13.اجاره خونه رو نمیده مستاجر.من موندم چرا اومدن اجاره کردن اگر در توانشون نی

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگیم ؟چیزی هم بگیم بدت میاد . چون یه واحد خونه داری قرار نیست از اون خونه حقوق ماهانه بگیری . 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

ای ننه میدونی هر دفعه که اجاره میکیری با اه ناله همراه عزیزتو دوس داری نکن منصف باش خدایی پنج تومنم ...

وا این چه حرفیه.اه و ناله یعنی چی اختیار خونشو داره.نمیتونن اون نرخ برن پایین تر.صاحب خونه هم 1000تا گیرو گور داره

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

بله اختیار خانه با شماست اما اگر برات اون اعداد تاثیر چندانی در زندگیت ندارن و مستأجرت آدم خوبیه اون عدد برای اون خیلی زیاد بیارزه و کمک حالش باشه

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
وا این چه حرفیه.اه و ناله یعنی چی اختیار خونشو داره.نمیتونن اون نرخ برن پایین تر.صاحب خونه هم 1000تا ...

مگر حقوق ماهانس که ازش پول دربیاره 

مردم گناه دارن شما مستاجری میفهمی چقدرسخته نون شبم بعضیا ندارن 

وا این چه حرفیه.اه و ناله یعنی چی اختیار خونشو داره.نمیتونن اون نرخ برن پایین تر.صاحب خونه هم 1000تا ...

اختیار خونشون داره درست ولی برا گیر و گور زندگیش بره کار کنه نه که پاشو بندازه رو پاش بشینه تو سایه اندازه حقوق یه کارگر اجاره خونه بگیره 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

مگر حقوق ماهانس که ازش پول دربیاره مردم گناه دارن شما مستاجری میفهمی چقدرسخته نون شبم بعضیا ندارن

بله خیلیا اموراتشون با پول اجاره میگذره.اون کسی که به نان شب محتاج میره محله پایین تر اجاره میکنه.فک نکن صاحب خونه ها رو گنج نشیتن و پول رو پول میزارن

اختیار خونشون داره درست ولی برا گیر و گور زندگیش بره کار کنه نه که پاشو بندازه رو پاش بشینه تو سایه ...

دیگه کسی که خونه داره و اجاره میگیره اختیار مالشو داره دوس داره بره سرکار یا اصلا اون پولی که میگیره رو شاید دوس داره اتیش بزنه.بالاخره اونم جونش درومده که خونه دار شده از تو شکم مامانش که نیاورده