2777
2789
عنوان

دخترم صرع داره جدیدا خیال پردازی میکنه این خوبه یا بد لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 34 پست
سلام عزیزم ممنونم انشالله که دختر شما هم خوب بشه ، دخترمن صبحو ظهر شب قرص سابریل ۵۰۰ بهش میدم البته ...

عزیزم بیماری توبراسکلروز ژنتیکی هست خیلی نادره از هر۶هزار تولد یک نوزاد به این بیماری دچار میشه .دخترمن علائم اولیش از بعدبه تولد قلبش بود ب مرور زمان قلبش کاملا خوب شد الان مغزش چندتا لکه سفید داره اینا باعث تشنج خفیف در خواب میشه .متاسفانه این بیماری درمان نداره فقط با پیگیری مداوم استفاده از دارو باعث کنترل میشه...سالی یکبار ام ای ار باید بشه سونوگرافی کلیه سالی یبار .و نوار مغز هر۶ماهه .....من قبلا قلبش هر ۶ماه میبردم چکاپ الان دکترش گفت  سالی یبار بیار خوب شده نیاز ب پیگیری مداوم نیس ......

بچه که چیزی از بیماریش نمیدونه و نبایدم بدونه فقط سختیش برای پدر مادره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اره با کلی بدبختی و بدو بدو تحت پوشش کردم

ببخشید میشه بپرسم چند میدن؟ میخوام ببینم میارزه برم دنبال کاراش

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

قیمت سابریل ایرانی چنده ؟

ما میخریم ورقی ۴۲۰ تومن 

دخترم روزی سه تا سابریل میخوره .۳ تا والپرایت سدیم

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

عزیزم بیماری توبراسکلروز ژنتیکی هست خیلی نادره از هر۶هزار تولد یک نوزاد به این بیماری دچار میشه .دخت ...

من متاسفانه این لکه ها روی مغزش هست بخاطر همین یادگریش ضعیفه

من همون سال اول نوار مغز و ام ار ای که دکتر گرفت گفت دیگه لازم نیست ، سالی یک بار چشماش کلیه هاش چک میشه و سه چهارماهی یبارم آزمابش خون میده ، دکترخودش گفت ۵ سال باید دارو بخوره اما یه دکتر دیگه گفت نه تا اخرعمر باید دارو بخوره ، ترسو استرس افتاده ب جونم ، به شما نگفتن تا چندوقت دارو باید بخوره؟

من امیدم ب خداس میخوام معجزه کنه دخترم خوب بشه😭

عزیزم بیماری توبراسکلروز ژنتیکی هست خیلی نادره از هر۶هزار تولد یک نوزاد به این بیماری دچار میشه .دخت ...

انشالله که به حق فاطمه ی زهرا خدا همه ی بیمارا بخصوص بچه ها رو خوب کنه.  دختر منو شما هم خوب بشه 

من این دو سال که دخترم مریض شده اصلا نفهمیدم چطور زندگی کردم همش گریه میگردم بخصوص از پارسال که فهمیدم یادگیریش ضعیفه ، خیلی ناراحتشم 

من متاسفانه این لکه ها روی مغزش هست بخاطر همین یادگریش ضعیفهمن همون سال اول نوار مغز و ام ار ای که د ...

عزیزم به من دکتر گفت تا 7.8سالگی باید بخوره ولی از پارسال که بدتر شده دیگه خبری از قطع شدن دارو نیس .....

عزیزم هزینه قرصا خیلی بالاست الان برای دخترم 200ورق سابریل مد ایرانی نوشته 12400شد شوهرم کارگره نداریم که دارو بگیریم ...خیریه جایی میشناسی به خرید دارو کمک کنه 

من متاسفانه این لکه ها روی مغزش هست بخاطر همین یادگریش ضعیفهمن همون سال اول نوار مغز و ام ار ای که د ...

به منم دکتر گفت تا اخر عمر باید دارو بخوره ... خوردن داروش یه طرف اینکه الان من با بدبختی بتونم پول دارو جور کنم دفعه بعدی چیکار کنم .....قرص ایرانی با خارجی فقط 4م ت اختلاف قیمتشه .....

خیلی گرونه

انشالله که به حق فاطمه ی زهرا خدا همه ی بیمارا بخصوص بچه ها رو خوب کنه. دختر منو شما هم خوب بشه من ...

ممنون عزیزم ....انشالله خدا هیچ پدرو مادری با مریضی فرزندش امتحان نکنه بد دردیه .....منم امیدم به خدا و امام رضاست شفا بچمو بده تا الانم خدا بچمو با یه قرص نگهداشته بود ....از این به بعدشم با خداست .....

عزیزم این پیج اینستاگراممه خوشحال میشم شمال پیجتون یا شمارتون بدید بخاطر بچه ها و شرایط یکسانمون در ارتباط باشم ....بالاخره فقط ماهایی که تو این شرایطیم میتونیم همو درک کنیم ....missmansouri78   پیج اینستاگرامم 

عزیزم به من دکتر گفت تا 7.8سالگی باید بخوره ولی از پارسال که بدتر شده دیگه خبری از قطع شدن دارو نیس ...

نه والا نمیشناسم.  

چقد گرون شده ، 

اگه درحد توانت نیست میتونی کمتر بگیری بعد ک پول اومد دستت دوباره بخری 

ما هم اوایل ک دستمون خالی بود ده روزی یبار شوهرم میرفت میخرید ، الان دیگه هم از ترس کمیاب بودن و هم گرون شدنش از بقیه ی نیاز هامون میزنیم که بتونیم تا دوماه داروهای دخترمو. بخریم ، ما توی شهر خودمونم نیست مجبوریم بریم یه شهر دیگه کلی بگردیم تا پیدا کنیم

یه ورقش به یه هفته جواب میده؟.و اینکه سابریل ۱۰۰۰یا ۵۰۰؟

بستگی داره چنتا میخوره دخترت 

من دخترم روزی سه تا میخوره.  یه ورق ایرانیش برا ۵ روزش میشه. 

یه ورقش به یه هفته جواب میده؟.و اینکه سابریل ۱۰۰۰یا ۵۰۰؟

دخترمن ۵۰۰ هست

ممنون عزیزم ....انشالله خدا هیچ پدرو مادری با مریضی فرزندش امتحان نکنه بد دردیه .....منم امیدم به خد ...

توی اینستاگرام سرچ کردم.  چندتا پیج به اسم شما بود .

درخواست دادم ببینید ، من پروفایلم یه گل شقایق هست توی اینستاگرام