2777
2789
عنوان

دارم از عذاب وجدان میمیرم

80 بازدید | 6 پست

بعدازظهر بچه ۱۷ماهمو هرکاری کردم نخابید خودمم تازه چشام گرم شده بود هی پامیشد اذیت میکرد من ۱۰بار خوابوندمش دوباره پامیشد سری آخر دوتا زدم پس سرش اروم ودوباره پاشد بار اخر از حرصم پرتش میکردم سرجاش بیشتر میخندید😭😭دیدم نمیخابه دوباره پاشده بره دستشو گرفتم دوباره بخوابونمش پشتش کشید به لبه تختش و یکم خط و خراش افتاده الان میبینم و گریه افتاد گریه کردو خابید..الان دلم میخاد خودمو بکشم از عذاب وجدان..اولین بار بود کتکش زدم..دلم میخاد خدا بکشتم

افسردگی چیزی نداری طبیعی نیست

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

افسردگی چیزی نداری طبیعی نیست

چرا خیلی افسردم خییلی😭😭بچه هم نمیخاسم الانم حس میکنم حوصلشو واقعا ندارم نمیکشم دیگه..خیلی دوستش دارم ولی حوصله بازی کردنو باش ندارم..از همون کوچیکی بچع دوست نداشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خیلی افسردم خییلی😭😭بچه هم نمیخاسم الانم حس میکنم حوصلشو واقعا ندارم نمیکشم دیگه..خیلی دوستش دا ...

دیگه گلم .نمیخواستی باید سفت و سخت پاش وامیستادی الان بجه گناهش چیه.خیلی گناه داره میدونم دست خودت نیست .ولی راه درمان داری .بفکرش بودی بری درمان ؟؟ 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

دیگه گلم .نمیخواستی باید سفت و سخت پاش وامیستادی الان بجه گناهش چیه.خیلی گناه داره میدونم دست خودت ن ...

کتاب از دیجی کالا سفارش دادم اینجام پرسیدم چندتا معرفی کردن..ولی حس میکنم ذهنم فرسوده شده خستم

کتاب از دیجی کالا سفارش دادم اینجام پرسیدم چندتا معرفی کردن..ولی حس میکنم ذهنم فرسوده شده خستم

این را واسه کسیه که فقط بتونه خودشو هندل کنه .تو بچه کوچیک داری حتما برو دکتر