2777
2789
عنوان

خیانت کرد بهم دختره اومد بهم پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 21 پست
تقصیر پسرس

بعد پسره خیلی گیر بود ۳بار امد خواستگاری ما جواب رد دادیم🤣😂یکی نیست ب دختره بگه اخه اسکل من ک اون احمقو رد کردم از جون من چی میخوای فقط خواستگار بود 

تازه به جز اون دختره با ۵ نفر دیگه رل بوده

بعد پسره خیلی گیر بود ۳بار امد خواستگاری ما جواب رد دادیم🤣😂یکی نیست ب دختره بگه اخه اسکل من ک اون ...

دقیقا منم ردش کردم بعدش ازدواج کرد با یکی دیگ از اشناهامون دختره از من متنفره فک میکنه من عاشقشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختره هرکاری کرد واسه خراب کردنم تو فامیل

ببین من اصلا تا الان با هیچ کسی رل نبودم حتی این خواستگارم خواستگاریش سنتی بود هیچ ارتباطط نداشتم باهاش اما دوست دختر روانیش چون پسره ازش استفاده کرد و ولش کرد با من لج بود اون پسره کلا دختر باز بود وتقعا من چیکار کنم بعضی ها روانی هستن

ببین من اصلا تا الان با هیچ کسی رل نبودم حتی این خواستگارم خواستگاریش سنتی بود هیچ ارتباطط نداشتم با ...

از حسودیه الانم ی پسر دایی دارم خانوادش خودشونو کشتن بگم بله نگفتم چون زن باز بود حالا یکیو گرفته غریبس دختره فک میکنه من افسردگی گرفتم و حالم بده چون اون نگرفتم😂